Under coronapandemin följer vi noga folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundets rekommendationer.

27/10 fick Skåne nya allmänna råd från folkhälsomyndigheten p.g.a. snabb smittoökning. Där anses det bl.a. okej för barn födda 2005 eller senare att fortsätta träna i sin träningsgrupp. Vi försöker bedriva så stor del av träningen som möjligt utomhus!  Läs mer info från föreningen här.

Skulle du vilja testa på att börja träna friidrott till vårterminen?
Gör en nyanmälan
här. I yngre åldrarna provar vi på alla friidrottsgrenar.  Du har möjlighet att provträna två gånger utan medlemskap (OBS ej möjligt i en grupp som redan är fullbokad). Gör en nyanmälan redan idag.

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.

Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap

Menyraden är uppdelad på följande sätt:

• Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.