Under coronapandemin följer vi noga folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundets rekommendationer. Nedan hittar du senaste nytt.

Höstterminen startar upp igen från 16/8. Då vi har relativt högt tryck på våra grupper vill vi att ni föranmäler via formuläret nedan.
Nyanmälan för höstterminen kan göras här. (Är du redan medlem i befintlig grupp behöver du inte göra någon nyanmälan). Vi startar upp en ny friidrottsgrupp för födda 2013-2015 på stadionområdet under tisdagar med terminsstart 30/8. Maxtaket är 15 platser, först till kvarn. Anmäl dig till gruppen via länken ovan!

Information från friidrotten av Covid-19

För grupperna gäller följande:

• Vi flyttar nu våra vardagsgrupper utomhus till Heleneholms IP (Ej friidrottsskola stadion tisdagar, lördagsgrupperna & Oxie ). Tänk på att ha med varma kläder och en vattenflaska.
  • Då Heleneholms IP, Malmö stadion & Oxie IP är helt utomhus och har stora ytor att befinna sig på är det nu möjligt för föräldrar att närvara på träningen igen (läktaren/runt omkring), tänk dock fortsatt på att hålla avstånd!
  • Vid behov försöker vi dela upp träningen i mindre grupper så länge det är möjligt

Skulle du vilja testa på att träna friidrott?

Gör en nyanmälan här.  I yngre åldrarna provar vi på alla friidrottsgrenar (utifrån barnperspektiv). Det finns möjlighet att provträna två gånger utan medlemskap (OBS ej möjligt i en grupp som redan är fullbokad).

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.

Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap

Menyraden är uppdelad på följande sätt:

• Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.

Arrangemang

Veteranträning under hösten 2021 (för 60 år+), se inbjudan nedan. Under senhösten planerar vi för att starta en motions/veterangrupp inom friidrott för alla åldrar)