Under coronapandemin följer vi noga folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundets rekommendationer. Nedan hittar du senaste nytt.

Information från friidrotten av Covid-19

För grupperna gäller följande:

• Vi uppmanar våra grupper att köra så stor del av träningen utomhus när/om detta är möjligt. Så bra att den aktive har med kläder både för inomhus- och utomhus träning samt en vattenflaska.

• Då arenorna just nu endast är öppna för elitaktiva och ungdomar födda 2002 – senare kan tyvärr inga föräldrar närvara under träningen för tillfället. Hämtning och lämning sker därför utanför respektive arena. För alla yngre barn så nära som möjligt men på ett smittsäkert sätt.

• Vi kommer försöka dela upp träningen i mindre grupper så länge det är möjligt

Inomhusanläggningarna är fortsatt stängda för alla aktiva födda -2003 senare. Undantag är de som räknas som “elitverksamma” enligt förbundets regler.

För att räknas som “yrkesmässig” behöver du ha uppnått följande krav: https://www.friidrott.se/Friidrott/media/others/Svensk-Friidrotts-resultatutvecklingsnivaer.pdf

Skulle du vilja testa på att träna friidrott?

Gör en nyanmälan
här.  I yngre åldrarna provar vi på alla friidrottsgrenar (utifrån barnperspektiv). Det finns möjlighet att provträna två gånger utan medlemskap (OBS ej möjligt i en grupp som redan är fullbokad).

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.

Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap

Menyraden är uppdelad på följande sätt:

• Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.

Just nu inställda p.g.a pandemin!