Fina resultat på kasttävling 31/7

Förra onsdagen hölls en fin kasttävling i Malmö, där bl.a Hässelbys Simon Pettersson kastade långt (64m). Tävlade gjorde också Heleneholms duktiga junior Emilia Wamsler som kastade 38,18m med 1kg diskusen och stötte 11,47 i kula. 38,18 i diskusen är 4 cm under hennes säsongsbästa och placerar henne som etta i statistiken över 16-åringar. Övriga resultat från hela tävlingen hittas här.

Sommaruppehåll och träning under sommaren

Sommarlovet har precis börjat och flertalet av våra ordinarie grupper har nu tagit sommaruppehåll. För den som önskar finns möjlighet att träna antingen tisdagar eller torsdagar på Heleneholms IP 17.30-19.00. Träningen är öppen för alla åldrar och vi delar in på plats beroende på antal/ålder.

Höstterminen startar igen under V 34. För dig som redan är medlem sedan tidigare behövs ingen nyanmälan. Vill du börja träna friidrott kan du göra en nyanmälan här.Prova på friidrott under sommarlovet

Kom och prova på friidrott under sommarlovet, tillsammans med Heleneholms IF! på Heleneholms IP har vi en unik friidrottsmiljö, där du får chansen att prova alla möjliga friidrottsgrenar. Kunniga ledare finns på plats för att hjälpa till. Vi har öppet kl. 09:00 – 12:00, men du har möjlighet att komma och gå när du själv önskar. Välkommen!

Kommande aktivitet – Prova på friidrott under sommarlovet!

Vecka 25, 26, 27, 31 & 32 måndag – fredag (ej fredag midsommarveckan)
Klockan: 09:00-12:00.
Ålder: 6-14 år.
Plats: Heleneholms IP (Ystadvägen 23 B)
Ha med: Vattenflaska & gympaskor.
Kostnad: gratis.