Nu flyttar verksamheten inomhus

Lite information till våra ungdomsgrupper som tränar under vardagskvällar. Från och med nästa vecka 1 oktober flyttar vi in vår verksamhet till löpargången eller Atleticum. De allra yngsta (2011 +) på måndagar/onsdagar kommer fortsatt ha samma träningstid 17.30–19.00 och bedriver sin träning i löpargången som ligger under Malmö stadion, ingången ligger vid stadiontorget mittemot Swedbank Stadion. Vänster sida på bilden.

Övriga grupper samlas vid ingången till friidrottshallen Atleticum som också ligger på stadionområdet
(Eric Perssons väg 31). Här är nya träningstiden 17.45–19.15. Vi kommer så länge vädret tillåter att köra uppvärmningen utomhus i dessa grupper så klä er för att klara både ute och inneträning.

Vid frågor eller funderingar så hör av er till sebastian@heleneholmsif.se eller 040- 19 42 20.

Resultat från Castorama 22/9 med svenskt rekord

I helgen gick den första av tre Castoramatävlingar i Malmö av stapeln på kastplanen.

I tävlingen satte tidigare Heleneholmaren Karin Cronstedt nytt svenskt rekord i K50 spjut med ett kast på 34,58.

Övriga resultat från Castoramatävlingen hittas här. Samtidigt tävlade några ungdomar i endast ett antal grenar: dessa resultat hittas här. och ungdomstävlingen hittar du här.

Stadium Svågertorp bjuder in till föreningsfest 25/9

Den 25/9 mellan kl 16-20 är ni varmt välkomna till Stadiums föreningsfest på Svågertorp.

Under kvällen kommer ni att kunna göra inköp till hela familjen till erbjudandet ”20% på ett helt köp*”.

*Erbjudandet gäller när ditt köp registreras på din förenings Team Sales bonuskort. Rabatten gäller på varor till ordinarie pris, medlemspris samt paketpris. (Kan ej kombineras med andra rabatter, kuponger eller föreningsprodukter/Team Pris). Gäller endast på Stadium Svågertorp.

På plats så kommer Stadium SportsCamp att var och ha roliga aktiviteter samt att informera om SportsCamp som äger rum i Halmstad och Norrköping varje år i juni-juli.

Se mer info här: https://www.stadium.se/cms/stadium-sports-camp

På plats kommer även varumärken som Adidas, Hummel, Football Insole, Nike, Puma och Select att vara för att tillsammans med Stadiums duktiga personal hjälpa er med era inköp.

Varmt välkommen!

Klubbmästare 2018

Tävlingssäsongen närmar sig sitt slut vilket också innebär att vi kan börja summera vilka som blivit klubbmästare under säsongen 2018. För att kunna bli klubbmästare i en gren krävs tre resultat gjorda. Priset som klubbmästare delas ut senare i år. Under säsongen har även två av våra klubbrekord slagits. Rekordet gäller för 60m i 12-klasserna där grenen är ganska ny på listan vilket innebär att många tidigare inte kunnat få ett klubbrekord i denna gren.
P12 Isaiah Tay -06 60m 9,06
F12 Emilia Malmöf -06 60m 9,21

Klubbmästare 2018.

Mattias Ohlsson fyra på SM i 1500m

Under SM i Eskilstuna stod Mattias Ohlsson -94 för en mycket fin prestation när han lyckades bli fyra på SM i 1500m. Då ska det nämnas att Mattias placerade sig bakom tre herrar som alla deltog på EM för bara några veckor sedan.
I ett långsamt taktiklopp stegrades farten rejält inför det sista varvet. Mattias huvuddistans är 800m, så det långsamma loppet passade honom bra och han kunde under sista varvet gå från sist i klungan till att bli fyra. Extra kul var denna framgång då Mattias tidigare under säsongen inte riktigt fått till det på 800m men nu lyckades nå sin bästa mästerskapsplacering hittills.

Om du önskar att se loppet är det möjligt via SVTplay här. Spola till ca 3:36h in i sändningen för att se 1500m-loppet.