Tävling & Träningskläder

Heleneholms IF har ett samarbete med Stadium och har en kollektion av specialdesignade träning- och tävlingskläder exklusivt för Heleneholms IF medlemmar. Grundfärgerna i tävlingsdressen är röd/ vit överdel med våran logga samt valfri svart/mörk underdel. Se mer info om vilka kläder och priser vi har att erbjuda till våra medlemmar nedan eller på vår Stadium-site här.

Beställning av kläder kan ske genom att maila hit eller genom att gå in på följande länk. Det går bra att prova kläderna innan ni beställer/köper. Tänk på att leveranstiden kan öka om kläder inte finns tillgängliga på kansliet då behöver vi beställa en ny leverans som tar ca 5 veckor så var gärna ute i god tid om du vill ha kläder till ett speciellt datum eller en tävling.

Tävlingskläder

Kläder kan beställas på följande länk: Beställ här

Prislista & Storlek

Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL

Klubbkläder

Funktions T-Shirt250 kr
Tävlingslinne250 kr
Långa Tights350 kr
Korta Tights300 kr
Split-Shorts200 kr
Träningsjacka450 kr
Träningsbyxor250 kr
Topp250 kr
Boxer-Shorts200 kr

Kläder & storlek för junior (116, 128, 140, 152 & 164, XS)

Junior

Funktions T-shirt250 kr
Träningsjacka200 kr
Träningsbyxor400 kr
Tränings T-shirt (bomull)

Träningskläder

På vår microsite på Stadium är det möjligt att beställa enklare träningskläder med Heleneholms logga på. Dessa kläder har betydligt snabbare leverans tid jämfört med våra tävlingskläder och du kan enkelt själv beställa när du vill utan kansliets hjälp genom denna länk.