Träning & Tävlingskläder

Heleneholms IF har ett samarbete med Stadium och har en kollektion av specialdesignade träning- och tävlingskläder exklusivt för Heleneholms IF medlemmar. Grundfärgerna i tävlingsdressen är röd/ vit överdel med våran logga samt valfri svart/mörk underdel. Se mer info om vilka kläder och priser vi har att erbjuda till våra medlemmar nedan.

Beställning av kläder kan ske genom att maila hit eller genom att gå in på följande länk. Det går bra att prova kläderna innan ni beställer/köper. Tänk på att leveranstiden kan öka om kläder inte finns tillgängliga på kansliet då behöver vi beställa en ny leverans som tar ca 5 veckor så var gärna ute i god tid om du vill ha kläder till ett speciellt datum eller en tävling.

Topp                 Tävlingslinne      Funktions T-shirt         Träningsjacka

Boxer shorts W         Korta tights             Split-shorts              Långa tights           Träningsbyxor

Tränings T-shirt (barn/ungdom)

Kläder kan beställas på följande länk: Beställ här