Träning & Tävlingskläder

Heleneholms IF har ett samarbete med Stadium och har en kollektion av specialdesignade träning- och tävlingskläder från Adidas exklusivt för Heleneholms IF medlemmar. Grundfärgerna i tävlingsdressen är röd/ vit överdel med våran logga samt valfri svart/mörk underdel. Se mer info om vilka kläder och priser vi har att erbjuda till våra medlemmar nedan.

Beställning av kläder kan ske genom att maila hit eller genom att gå in på följande länk.Tänk på att leveranstiden kan öka om kläder inte finns tillgängliga på kansliet då behöver vi beställa en ny leverans som tar ca 5 veckor så var gärna ute i god tid om du vill ha kläder till ett speciellt datum eller en tävling. Det går bra att prova kläderna innan ni beställer/köper kom in på kansliet under dag tid eller boka en tid genom mail.

Topp              Tävlingslinne W     Tävlingslinne M            T-shirt                 Träningsjacka

topp
tavlingslinne-dam
tavlingslinne-herr