Friidrottskola

Vi bedriver friidrott för barn från 5 år. I friidrottskolan som är riktad mot 5-8 år får ditt barn chansen att prova på friidrottens olika grenar från ett barnperspektiv och får lära sig alltifrån teknik, utförande, grenregler  m.m. Träningen bedrivs i lekande form vilket innebär att friidrottsgrenar blandas med lekar av olika slag. Glädje, utveckling och vilja att fortsätta idrotta är ledmotiven i all vår verksamhet men än viktigare att poängtera i våra friidrottskolor. Det är här många barn får sin första inblick i både friidrotten och för en fortsatt vilja att idrotta även i framtiden. Det viktigaste i friidrottskolorna är därför inte att tävla eller bli bäst utan att ha kul, träffa nya vänner, lära sig friidrott från grunden och utvecklas både fysiskt och som individ i en stimulerande miljö.

Nedan hittar du de dagar och tider som vi bedriver verksamhet för de allra yngsta just nu. Gör en nyanmälan genom att klicka på den dag du önskar nedan och välj sedan denna grupp i nästa länk. Du har möjlighet att prova två gånger utan att behöva bli medlem i klubben. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att ringa kansliet 040- 19 42 20 eller maila hit. Söker du efter en grupp för äldre barn/ungdomar kan du klicka här.

Dag Ålder Tid Plats Tränare
Måndag  5-8 år 17.30-19:00 Löpargången (under Malmö stadion) Albin & Cajsa