Friidrottskola

Vi bedriver s.k friidrottskolor för barn som är 6 år upp till 10 år (ibland undantag för yngre). Här får ditt barn chansen att prova på friidrottens olika grenar från grunden och får lära sig alltifrån teknik, utförande, grenregler  m.m. Träningen bedrivs i lekande form vilket innebär att friidrottsgrenar blandas med lekar av olika slag. Glädje, utveckling och vilja att fortsätta idrotta är ledmotiven i all vår verksamhet men än viktigare att poängtera i våra friidrottskolor. Det här är många barn får sin första inblick i både friidrotten och för en fortsatt vilja att idrotta även i framtiden. Det viktigaste i friidrottskolorna är därför inte att tävla eller bli bäst utan att ha kul, träffa nya vänner, lära sig friidrott från grunden och utvecklas både fysiskt och som individ i en stimulerande miljö.

Är du eller ditt barn intresserad av att prova på friidrott? Nedan hittar du dagar och tider för de yngre grupperna vi har i verksamheten just nu. Gör en nyanmälan genom att klicka på den dag du önskar nedan och välj sedan denna grupp i nästa länk. Du har möjlighet att prova två gånger utan att behöva bli medlem i klubben. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att ringa kansliet 040- 19 42 20 eller maila hit. Om du söker efter en nybörjargrupp för lite äldre barn kan du klicka här

Dag Ålder Tid Plats Tränare
Måndag  6-8 år 17.45-19:15 Löpargången (Malmö Stadion) Albin & Fredrik