Varmt välkommen till sidan för Heleneholms IF:s löparsektion. Här hittar du all nödvändig information som berör vår löparverksamhet. Hos oss är du välkommen att träna oavsett om du satsar på att bli elitlöpare eller vill motionera på lägre nivå. Vi har träningsgrupper för alla distanser, nivåer och ambitioner. Varmt välkommen att prova i någon av våra träningsgrupper.

Önskar du att nyanmäla dig som medlem kan du göra det här. Det går bra att prova två-tre gånger innan du blir medlem.

Du navigerar enkelt i menyraden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image1-1024x768.jpeg

Under denna huvudsida hittar du allt om:
Löpning (från 800m – ultramarathon)
Veteranfriidrott
Motionsgymnastik

Därutöver har du möjlighet att tävla för föreningen i:
– Orientering
– Skidåkning

Detta gör vi:
– Vi bedriver gemensam löpträning i grupp flera dagar i veckan. Se mer under fliken ”Träning

– Vi samåker till flera sanktionerade långlopp i Skåne och sektionen bidrager till en del av anmälningsavgiften.

– I veteranfriidrott deltar sektionen med framgång i de skånska tävlingarna, men också vid mästerskap av olika slag.

– På Heleneholms idrottsplats anordnar vi under några sommarkvällar sektionsmästerskap i banlöpning. Läs mer här.

– Vi arrangerar motionsloppet Yddingeloppet, som nu har mer än 50 år gammalt, och är en uppskattad säsongsavslutning för skånska elit- och motionslöpare sista söndagen i oktober. Under denna tävling hjälper medlemmarna upp som funktionärer.

Vi arrangerar även motionsloppen Varvetmilen i april tillsammans med Göteborgsvarvet och Sylvesterloppet under nyårsafton. Därtill är vi även arrangör av ett antal löptävlingar på arena under året.