Klubbkläder

Heleneholms IF har ett samarbete med Stadium och har en kollektion av specialdesignade träning- och tävlingskläder från Adidas exklusivt för Heleneholms IF medlemmar. Grundfärgerna i tävlingsdressen är röd/vit överdel med vår logga. Se mer info om vilka kläder och priser vi har att erbjuda nedan.

Beställning av kläder kan ske genom att mejla hit. Tänk på att leveranstiden kan förlängas om kläder inte finns tillgängliga på kansliet då vi kan behöva beställa en ny leverans som tar ca 5 veckor, så var gärna ute i god tid om du vill ha kläder till ett speciellt datum eller tävling. Det går bra att prova kläderna innan ni beställer/köper. Kom in på kansliet under dagtid eller boka en tid genom mejl.

Topp              Tävlingslinne W     Tävlingslinne M            T-shirt                 Träningsjacka

topp
tavlingslinne-dam
tavlingslinne-herr