Marathonloppet är 2018-års DM/VDM och ingår i Skånes Veterancup 2018.

• Start, mål, omklädning och prisutdelning sker på Heleneholms Idrottsplats, Malmö.
  • Parkering: Söder om idrottsplatsen. Kör in från Eriksfältsgatan vid Malmö BadmintonCenter. Kostnad 5 kr/timme.
  • Starttider
    10.30 för Varvetmilen
    10.45 för Marathon
    11.00 för Halvmarathon
  • Maxtid: 5 timmar och 30 minuter på marathon.
  • Klasser marathon:
    Tävlingsklasser med fullständig klassindelning samt motion M och K.
    Klasser halvmarathon:
    Motion M och K.
    Klasser 10 km:
    Motion M och K.
  • Banan är en kontrollmätt fyrvarvsbana på cykel- och promenadvägar, dvs. ingen biltrafik.
  • Vätska finns vid varvning samt ute på banan – sportdryck och vatten serveras.
    Vid sista varvet på marathon erbjuds även energibars. Efter målgång serveras dessutom cola och banan.
  • Sv. Friidrottsförbundets regler gäller.
    Samtliga deltagare ställer upp på egen risk.
  • Anmälan till marathon och halvmarathon kan göras på denna hemsida eller direkt på Heleneholms IF:s bankgiro 520-0381 med namn, födelseår, klass, förening/ort senast 26/3 2018. Anmälan till Varvetmilen görs på separat sida.
    Vid anmälan av flera löpare skicka med separat anmälningslista till e-post marathon@heleneholmsif.se.
  • Anmälningsavgift: marathon 350:-, halvmarathon 250:-.
    Medlemmar i Marathonsällskapet erhåller 50:- i rabatt vid föranmälan (gäller endast marathon).
    Efteranmälan kan göras på tävlingsdagen. Efteranmälningsavgift marathon 450:-, halvmarathon 350:-
  • Genom din anmälan godkänner du att ditt namn och eventuellt bild publiceras på denna hemsida.
  • Medaljer till samtliga fullföljande deltagare.
    DM/VDM-medaljer till främsta skånska deltagare i marathonloppet samt hederspriser till de främsta i marathonloppets tävlingsklasser samt lottade priser i motionsklasserna.
  • Tävlingsledare: Anne Erixon.