Sylvesterloppet

Sylvesterloppet är ett familjärt motionslopp som varje år löps under förmiddagen på självaste nyårsafton därav namnet ”Sylvester” som har namnsdag denna dag. Loppet går yttervarvet runt Pildammsparken genom att springa/jogga/gå antingen ett eller två varv på 2,7 km. Loppets karaktär speglas av glädje, familjefest och motion där unga som gamla, elit som motionär deltar tillsammans för att fira ut nuvarande år. Tävlingen är också känd för sin avslappnande stämning där tiden eller att vinna inte är det viktigaste utan att umgås och ha trevligt tillsammans under de sista timmarna av nuvarande år.

Efteråt lottas priser ut via nummerlappen och  alla som deltagit får bl.a. glögg och pepparkakor att värma sig med. Varmt välkommen till ett trevligt lopp att avsluta året på.

Då läget i samhället just nu är väldigt osäkert p.g.a corona pandemin har vi i dagarna beslutat för att inte riskera att öka smittspridningen att enbart köra Sylvesterloppet 2020 virtuellt och därmed ingen gemensam start. Detta är ett tufft beslut men vi ser just nu inga möjlighet att kunna arrangera ett ”normalt” lopp. Vill du delta i virtuella Sylvesterloppet för att stötta oss som idrottsförening kostar det 100 kr. Dela gärna bilder på dina sociala medier och publicera med hashtag tex heleneholmsif#sylvesterloppetmalmö eller någon annan # som är kopplad till vår verksamhet.

En inbjudan hittas här.

Kortare info:

Bana: 2,7 eller 5,4 km yttervarvet runt Pildammsparken eller valfri plats (Virtuellt)
Anmälningsavgift: 100 kr
Anmälan: Anmäl genom att sätta in startavgiften till Heleneholms IF:s L-sektion senast 31 december (BG: 520-0381) ange namn och ev klubb.
Start & Mål:
Korsningen John Ericssons väg & Baltiska vägen (Om du vill delta  på riktiga banan) i virtuella upplagan får du springa vart du vill 🙂
Tidtagning:
Egen tidtagning,  ev möjlighet att publicera din egen tagna tid på hemsida.
Resultat:
Upplysning: Heleneholms IF kansli 040-19 42 20 / kansli@heleneholmsif.se (Obs kansliet är stängt under julveckan).
Sociala medier: https://www.facebook.com/heleneholmslanglopare/