Yddingeloppet

Yddingeloppet Virtuellt

21 oktober – 1 november 2020
Anmälan till Yddingeloppet 2020

Varmt välkomna till Yddingeloppet i Torup. Tyvärr har vi tråkiga besked för er som hoppades på att Yddingeloppet skulle kunna arrangeras som normalt. I år är inget normalt år och det gäller även för Yddingloppet. P.g.a Covid-19 kommer loppet i år istället att ske virtuellt på olika platser under en vecka i slutet av oktober där du själv väljer dag under denna period och plats som passar dig bäst. Vi har utgått från motionsslingorna (3 km, 7 km & 10 km) i Bokskogen men du kan fritt välja att springa/gå kortare eller längre distanser om du önskar! Resultatet du gör kan du sedan publicera digitalt på anmälningssidan. Du som anmält dig kommer att vara med i utlottning av priser och du kommer även kunna hämta din medalj på vårt klubbhus på Heleneholms IP Vi hoppas du vill vara med och stötta en ideell förening i dessa svåra tider! Att delta i Virtuella Yddingeloppet kostar 100 kr!

Hämta Yddingeloppet medalj

Om du vill hämta din Yddingelopp-medalj går denna att hämta på Heleneholms kansli (Ystadvägen 23 B) under följande dagar och tider (ring gärna kansliet innan under dagtiderna för att se att vi är på plats 040-19 42 20).

Måndag 2/11:  ca klockan 8-15, eller från ca 17.30-20.00.
Tisdag: 3/11: ca klockan 8-15.
Onsdag & torsdag 4-5/11: ca klockan 8-16.30
Fredag 6/11: ca klockan 8-13.

Kan man inte på någon av ovanstående tider, kan man ringa kansliet och komma överens om någon annan passande tid.

Vinnare av utlottning av priser presenteras 1/11 på denna hemsidan.

Registrera resultat

För dig som önskar att registrera ditt resultat som du t.ex. tagit med en löparklocka kan du gå in på följande länk: Registrera resultat
Sök sedan på ditt namn och klicka i knappen ”rapportera resultat”.

Samlade resultat som matats in kan du sedan se här.

Yddingeloppet är ett av Skånes största terränglopp och går i höstvackra Bokskogen, Torup utanför Malmö alltid sista söndagen i oktober med utgångspunkt från Torups Friluftsgård.
Loppet genomfördes 2019 för 53:e gången och har fullständig klassindelning i tävlingsklasserna.
I vänsterflikarna kommer du nästa år finna mer information om loppet som inbjudan, klasser, banan m.m.

Följ gärna oss på sociala medier:

Yddingeloppet på Facebook

Yddingeloppet på Instagram