Stadium Svågertorp bjuder in till föreningsfest 25/9

Den 25/9 mellan kl 16-20 är ni varmt välkomna till Stadiums föreningsfest på Svågertorp.

Under kvällen kommer ni att kunna göra inköp till hela familjen till erbjudandet ”20% på ett helt köp*”.

*Erbjudandet gäller när ditt köp registreras på din förenings Team Sales bonuskort. Rabatten gäller på varor till ordinarie pris, medlemspris samt paketpris. (Kan ej kombineras med andra rabatter, kuponger eller föreningsprodukter/Team Pris). Gäller endast på Stadium Svågertorp.

På plats så kommer Stadium SportsCamp att var och ha roliga aktiviteter samt att informera om SportsCamp som äger rum i Halmstad och Norrköping varje år i juni-juli.

Se mer info här: https://www.stadium.se/cms/stadium-sports-camp

På plats kommer även varumärken som Adidas, Hummel, Football Insole, Nike, Puma och Select att vara för att tillsammans med Stadiums duktiga personal hjälpa er med era inköp.

Varmt välkommen!

Bra helg för våra aktiva

Föregående helgen var framgångsrik för några av våra tävlande. Vid veteran-VM i Malaga tog Åke Jansson en fin 4:e plats på 2000m hinder och passade samtidigt på att sätta ett nytt svenskt rekord 10:36,62. I Malmö sprang El-Mehdi i mål som 3:a på Midnattsloppet (10km) 33:58.

Finns det ett Heleneholmspöke på 1500m?

Johnny Kroons svenska rekord på 1500m satt -85 i Heleneholms IF ser ut att leva kvar ytterligare en säsong.

Rekordet har de senaste åren blivit ett  ”spökrekord” för de svenska medeldistansarna, där flera löpare varit några tiondelar ifrån att slå det utan att lyckas. Läs mer här

Igår var det som närmst när Kalle Berglund var ynka 0,02 ifrån att slå det klassiska rekordet från Oslo.

Johnny Kroons och vårt enda seniorrekord ser därför ut att få spöka ett tag till. En liten rolig historia kring rekordet och Kalle Berglunds jakt finns att läsa mer om här.