Rapport från Supporterlotteriets årsdragning

Så var ännu en årsdragning på supporterlotteriet till ända, supporterlotteriet där du stöttar vår förening samtidigt som du har chans att vinna pengar till egen ficka. Under trevliga former där det bjöjds på smörsgårstårta, dryck och efterrätt hade 27 personer tagit sig för att delta i årets tillställning i hopp om att vinna högsta vinsten (7500 kr). Högsta vinsten vanns i år av Nils Andersson med lottnummer 41. Resterande vinnare hittar du på länken här.

Vill du kanske också delta i supportlotteriet i framtiden eller vill ha mer info om hur det går till? Isåfall kan du läsa mer här eller maila dennis@heleneholmsif.se. En lott kostar 15 kr i månaden.

Inbjudan till årsdragning av supporterlotteriet

Heleneholms IF inbjuder till årsdragning för de som är med i supporterlotteriet onsdagen den 20 september kl 19 på Heleneholms kansli. Under kvällen bjuds det på smörgåstårta, dryck och kaffe. Glöm inte bort att anmäla er senast en vecka innan till dennis@heleneholmsif.se eller via telefon 040-19 42 20. Vinstpengar och en mer detaljerad inbjudan hittar du här.

För er som vill veta mer om supporterlotteriet kan ni läsa nedan.

Heleneholms IF bedriver sedan många år ett internt supporterlotteri. Samtidigt som du stödjer föreningen har du själv chansen att vinna pengar.

Är ni inte med kan ni anmäla er till Dennis Jacobsson.
Tel: 040-19 42 20 eller e-mail >>>>

Lotten kostar 15:-/månad, 45:-/kvartal, helår 180:-.

Dragning sker varje månadsslut, halvårsdragning (mars), årsdragning då vi lottar ut dom stora vinsterna (september).