Triathlon träning för ungdomar

Triathlons ungdomsgrupp vill bli fler!

Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?

Hos oss erbjuds barn och ungdomar ledarledda träningstillfällen just för detta. Är du mellan 10-17 år och intresserad av att träna för triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF Tri Teams ungdomsgrupp.

Vi har träning på tisdagar klockan 18 (löpträning/styrka) och söndagar klockan 16 (simträning) under hösten 2018.

Tisdagen den 23 oktober bjuder vi in till en prova-på träning för alla som är intresserade, vi möts i vid Pildamsteatern klockan 18.00 (vid scenen). Då får du träffa vår grymma tränare Vanessa Hollender och ta del av ett kul och utmanade träningspass.

Våra prova-på tillfällen är gratis och ingen föranmälan krävs men önskar ni bli medlem gör ni det enkelt här http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm). Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel. För att delta i simträning krävs att deltagare är simkunnig i bröst- och ryggsim.

Gunnar Nilsson vann Lidingöloppet M80 + övriga resultat

I helgen var det dags för Sveriges största terränglopp Lidingöloppet uppe i Stockholm. Lidingöloppet är ett av Sveriges största och mest krävande motionslopp som även är en del av ”svensk klassiker”.

En del Heleneholmare tog sig upp de ca 60 milen för att kämpa runt i Lidingös fruktade backar. I M80 klassen tog Gunnar Nilsson efter några års uppehåll från Lidingöloppet återigen en seger i detta prestigefyllda lopp när han vann M80-klassen med 20 sekunder. Vill du följa hans målgång när han bl.a får kransen hängd på sig av tidigare Malmötjejen Malin Olsson kan du se den här (Spola till 01:08:29).

Övriga resultat av Heleneholmare:
MK30 – M 2:05:52 Mattias Jonsson
MK30 – M 2:13:44 Niklas Olausson
MK30 – K 2:25:37 Charlotta Grähs
MK30 – M 2:48:54 Fredrik Håkansson
MK30 – M 2:53:48 Mats Magnusson
MK30 – K 3:15:06 Beatrice Christensson
MK30 – K 3:26:41 Jenny Åkesson
M60 48:37 Magnus Bergh
M50 1:49:46 Erik Månsson
M80 24:11 Gunnar Nilsson

Snart dags för Malmö Triathlon