Rapport från Para-VM i Triathlon

Under den gångna helgen arrangerades Para-VM i Triathlon i Rotterdam, Nederländerna. Från Heleneholms Tri Team deltog Malin Lunderström -90 med bravur i PTS2 klassen.

Resultat på de tre disciplinerna som ingår i Triathlon

Total tid    Simning (750 m)  Cykling (19,4 km)  Löpning (5 km)

1:46:14        14:20                    46:36                    38:56

Bra jobbat!

Ny samarbetspartner – Access Rehab

Access Rehab – erbjudande till medlemmar i Heleneholms IF
Vi har nyligen tecknat samarbetsavtal med Access Rehab som startade ny klinik i Malmö sommaren 2017.
Alla medlemmar i Heleneholms IF erbjuds 10 % rabatt på samtliga behandlingar hos Access Rehab i Malmö. Kliniken är nyöppnad men finns sedan tidigare i Stockholm, Karlskrona och Östersund. I Malmö är det Magnus Nilsson, leg naprapat, som är klinikansvarig. Kolla in hemsidan för priser och mer info: www.accessrehab.se Telefon: 010-202 30 20

Välkommen på medlemsfest för HTT!

Heleneholms triathlonsektion (HTT) inbjuder alla sina medlemmar till en medlemsfest den 13 oktober.

Kort info :

Datum: 13 oktober
Plats: Ungdomens hus i Malmö
Tid: 18.00
Kostnad: 260 kr

Vi vill fira av vårt fantastiska år med en medlemsfest för alla. Tanken är enkel, en trevlig kväll med klubbkompisar nya som gamla med middag, socialt umgänge, kortare föreläsning och såklart prisutdelning och uppmärksammande av årets prestationer.

Anmälan sker på följande länk: >>>

Nyfiken på triathlon i Heleneholms IF?

Den 29 augusti bjuder vi in till informationsmöte om vad vår klubb erbjuder och hur du tränar triathlon med HTT. Kom till klubbhuset på Heleneholm, Ystadvägen 23 i Malmö kl 18.00 och träffa tränare och klubbkamrater. Vi bjuder på fika och all info du behöver.

Infomötet är öppet för alla oavsett medlemsstatus och så väl ungdomar som vuxna.

Önskar du bli medlem redan nu fixar du det enkelt här: http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

Har du några frågor innan träffen skickar du dem till triteam@heleneholmsif.se