Simma med oss 2018 (Triathlon)

Lär dig simma frisim med oss… Eller träna och utveckla det du kan. Vi har tränarledd simträning för alla nivåer!

Välkommen till simträning på Simhallsbadet med HTT.

Den 7 januari 2018 går starten för vårens inomhusträning med Heleneholms IF Tri Team. Alla är välkomna söndagen den 7 januari klockan 16 eller klockan 17, nybörjare, rutinerad eller elit. Välj den tid som passar dig bäst. Tränare och klubbrepresentanter finns på plats under denna tid.

Vid detta första tillfälle är det en öppen simträning (ingen föranmälan nödvändig) dit alla är välkomna för att testa formen och där delas in i den grupp ni sedan påbörjar simträning i under våren. Vi kommer att ha banor öppna för alla och nybörjare kommer att få egen introduktion.

Från och med den 13 januari ser schemat för simningen ut så här:

Tränarledd simning:

Lördagar 12.30 – 14.00 Nybörjare (grupp 4)
Söndagar 15.30- 17.00 Motion (grupp 3 samt barn och ungdom)
Söndagar 16.30 – 18.00 Motion och elit (grupp 1 och 2)

De första 30 minuterna av passet är ”torrsim” på land. Styrka med fokus på bål och armar. T-shirt och shorts är klädkoden!

Kostnad:

Tränarledd simning kostar 1500 kr/termin + medlemskap i Heleneholms IF Tri Team på 800 kronor/år (400 efter 1 juli)

Anmälan:

Vill du anmäla dig till terminen gör du det på länken här, nu eller när du provat på den 7:e januari.

Frågor?

Kontakta oss på triteam@heleneholmsif.se vid frågor.

Vi ses i januari!

Rapport från Para-VM i Triathlon

Under den gångna helgen arrangerades Para-VM i Triathlon i Rotterdam, Nederländerna. Från Heleneholms Tri Team deltog Malin Lunderström -90 med bravur i PTS2 klassen.

Resultat på de tre disciplinerna som ingår i Triathlon

Total tid    Simning (750 m)  Cykling (19,4 km)  Löpning (5 km)

1:46:14        14:20                    46:36                    38:56

Bra jobbat!

Välkommen på medlemsfest för HTT!

Heleneholms triathlonsektion (HTT) inbjuder alla sina medlemmar till en medlemsfest den 13 oktober.

Kort info :

Datum: 13 oktober
Plats: Ungdomens hus i Malmö
Tid: 18.00
Kostnad: 260 kr

Vi vill fira av vårt fantastiska år med en medlemsfest för alla. Tanken är enkel, en trevlig kväll med klubbkompisar nya som gamla med middag, socialt umgänge, kortare föreläsning och såklart prisutdelning och uppmärksammande av årets prestationer.

Anmälan sker på följande länk: >>>

Nyfiken på triathlon i Heleneholms IF?

Den 29 augusti bjuder vi in till informationsmöte om vad vår klubb erbjuder och hur du tränar triathlon med HTT. Kom till klubbhuset på Heleneholm, Ystadvägen 23 i Malmö kl 18.00 och träffa tränare och klubbkamrater. Vi bjuder på fika och all info du behöver.

Infomötet är öppet för alla oavsett medlemsstatus och så väl ungdomar som vuxna.

Önskar du bli medlem redan nu fixar du det enkelt här: http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

Har du några frågor innan träffen skickar du dem till triteam@heleneholmsif.se

Prova på friidrott eller duathlon under Malmöfestivalen

Malmöfestivalen har idag dragit igång och varar i en vecka. Under festivalen har du chans att prova på antingen friidrott eller duathlon i barnlandet. Friidrott finns här lördag 11-15 samt onsdag 17-19. Duathlon den 18/8 med följande tider:

kl. 12.00

0-4 år: ca 10 m löp, 20 m cykling, 10 m löp