Kollage av Jenny Åkesson.

Kick-Off 2018!

Nu är träningsåret igångkickat med en riktigt utmanade, rolig och inspirerande träningsdag den 4 mars.

Ett 25-tal av HTT:s medlemmar träffades i klubbhuset på söndagsmorgonen för att köra ett löppass med Sara Ivarsson. Ett riktigt kul pass på ett vintrigt Heleneholms IP.
Efter att ha bjudits på finfin fika av Cecilia på In The Pink hölls en inspirerande föreläsning kring löpning, skor och fötter av Sebastian och Åsa från Freefoot i Malmö. Nu var vi redo för nästa pass!
Vi begav oss nu till Friskis & Svettis Heleneholm för vad som nu mer är ett klassiskt HTT-pass – 90min. spinning med vår egen Hanna Stjernvall!
Som vanligt blev detta en svettfest utan dess like och det var ett rejält slitet gäng som efter en välbehövlig dusch släntrade tillbaka till klubbhuset för lite energipåfyllning. Denna kom i  form av en härlig lunch, vilken våra klippor Rose Marie, Jenny och Vanessa hade tillagat.
När lunchen avnjutits var det hög tid för ett lite mer formellt inslag. Nämligen vårt årsmöte, vilket avlöpte smärtfritt.
När så årsmötet var avklarat återstod endast en sak – sedvanlig söndagssimträning! Det var ett något slitet gäng som klev in på Simhallsbadet för att kämpa sig igenom sedvanlig tuff landträning efterföljt av 60 minuter i basäng. Tröttheten till trotts så fattades det inga skratt mellan längderna i basängen och det var tydligt att det var en väldigt trevlig dag tillsammans som nu led mot sitt slut.

Vi vill rikta ett stort ”Tack!” till alla deltagare, tränare och föreläsare som deltog!