Triathlonträning för ungdomar – HTT Tri4fun

Vi vill gärna bli fler i vår ungdomsgrupp!

Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?

Hos oss erbjuds barn och ungdomar ledarledda träningstillfällen just för detta. Är du mellan 10-17 år och intresserad av att träna för triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF Tri Teams ungdomsgrupp.

Vi har träning på tisdagar klockan 18 (löpträning/styrka) och söndagar klockan 16 (simträning) under hösten 2018.

Tisdagen den 23 oktober bjuder vi in till en prova-på träning för alla som är intresserade, vi möts vid Pildammsteatern klockan 18.00 (vid scenen). Då får du träffa vår grymma tränare Vanessa Hollender och ta del av ett kul och utmanade träningspass.

Våra prova-på tillfällen är gratis och ingen föranmälan krävs men önskar ni bli medlem gör ni det enkelt här http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm). Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel. För att delta i simträning krävs att deltagare är simkunnig i bröst- och ryggsim.