Triathlonträning för ungdomar – HTT Tri4fun

Vi vill gärna bli fler i vår ungdomsgrupp!

Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?

Hos oss erbjuds barn och ungdomar ledarledda träningstillfällen just för detta. Är du mellan 10-17 år och intresserad av att träna för triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF Tri Teams ungdomsgrupp.

Vi har träning på onsdagar klockan 18 (löpträning/styrka) och söndagar klockan 16 (simträning) under hösten 2018.

Våra prova-på tillfällen är gratis och ingen föranmälan krävs men önskar ni bli medlem gör ni det enkelt här http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm). Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel. För att delta i simträning krävs att deltagare är simkunnig i bröst- och ryggsim.