Barn & Ungdom

htt_barn_olympicday

Vårt motto är – Triathlon för alla!
Naturligtvis gäller det även barn och ungdomar.

Gillar ditt barn att röra på sig? Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?
Hos oss erbjuds barn och ungsommar  ledarledda träningstillfällen i alla tre discipliner.

För närvarande har vi en grupp som tränar. När vi framledes får fler intresserade så delar vi upp det i två grupper, 7 – 10 år och 11 – 16 år.
Åldersindelningen är inte definitiv, utan avgörs utifrån individens potential i samråd med vårdnadshavare.

Minimal kostnad. Minimalt krångel.

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm).
Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel.
Klubben kommer att tillhandahålla racercyklar i barn-/ungdomsstorlek till de övningar där vi anser att det behövs.

Träningen är öppen för alla barn och ungdomar och man kan “prova på” utan kostnad vid 3 tillfällen. Därefter löser man medlemskap i klubben för att fortsätta att träna med oss.

Träningstider.

Så som nämns ovan kör vi inledningsvis alla i en grupp. Det är då tiderna för gruppen 7 – 10 år som gäller. D.v.s. i Atleticum med start 17.00.

Veckans pass:
Tisdagar kl.18.00 i Atleticum OBS! Ny veckodag!
Fysträning, löpning, lek

Söndagar kl.15.30 i Simhallsbadet
Vattenlekar och simträning

Frågor?