Triathlonträning för ungdomar – HTT Tri4fun

Vi vill gärna bli fler i vår ungdomsgrupp!

Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?

Hos oss erbjuds barn och ungdomar ledarledda träningstillfällen just för detta. Är du mellan 10-17 år och intresserad av att träna triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF Tri Teams ungdomsgrupp. Är man yngre än 10 år rekommenderar vi att man tränar med vår friidrottssektion.

Vi har träning på tisdagar klockan 18 (löpträning/ cykel/styrka) och söndagar klockan 17 (simträning) under hösten 2020.

Våra prova-på tillfällen är gratis och ingen föranmälan krävs men önskar ni bli medlem gör ni det enkelt här http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm). Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel. För att delta i simträning krävs att deltagare är simkunnig i bröst- och ryggsim.