Vad kul att du vill bli medlem i Heleneholms IF Tri Team!

Att bli medlem i Heleneholms IF Tri Team innebär klubbtillhörighet i en av Skånes starkaste triathlonklubbar.

Som medlem har du fördelen att träna, tävla och inspireras ihop med andra triathleter; gamla som unga, herrar som damer samt elitaktiva som motionärer. Du får bl.a. också tillträde till träningstider i simhallen och tillgång till olika tränarledda pass.
Avgifter för tränarledda simpass och föreläsningar tillkommer.

Vill du prova på? Du är välkommen att gratis vara med vid tre valfria träningstillfällen.
Alla våra pass hittar du under fliken Träning.

Såhär bli du medlem

1. Betala in din medlemsavgift via bankgirokonto BG 975-76 26. Betalningsmottagare är Heleneholms IF Tri Team.
    Vid inbetalningen måste du även ange ditt namn och personnummer.
  2. För att fullfölja din anmälan så fyller du i anmälningsformuläret med dina uppgifter.
  3. Gå till vår Facebook-grupp och begär att få bli med. Där pratas, tipsas, diskuteras om allt som kan tänkas beröra oss triatleter. Gruppen är exklusivt för oss som är medlemmar i HTT.

Medlemsavgifter 2016

Årsavgift (SEK)

Ungdom 12-15 år 500
16 år och äldre 700
Familjeavgift 1150
Stödmedlemskap 400
Ständig medlemskap 8000

Medlemskapet gäller per kalenderår, 1 jan – 31 dec. Från 1:a juli gäller halv medlemsavgift.
Avgift för vissa tränarledda simpass, träningsläger, tester och föreläsningar tillkommer om du väljer att medverka vid dylika aktiviteter.

Har du för avsikt att tävla i tävlingsklass?

För att tävla i tävlingsklass behövs även en tävlingslicens. Denna skaffar du via och betalar till Svenska Triathlonförbundet. Se deras hemsida för mer information: Svenska Triathlonförbundet

Välkommen till HTT!