Elit

Alla klubbar med självaktning har en elitgrupp – så även HTT!
På dessa sidor hittar ni information om HTT:s hårt satsande elitgrupp. En fantastisk grupp triathleter som lägger mycket tid på sin träning och som värnar om klubben och dess goda renommé.

Våra elittriatleter sprider lite stjärnglans över HTT samtidigt som de inspirerar alla oss andra till att sträva efter våra egna mål och kanske till och med till att höja ribban lite extra.

Förutom att vara inspirerande är våra elitaktiva också en enorm kunskapskälla att ösa ur. Med sin erfarenhet och rutin kan de dela med sig av tips & trix vilka hela föeningen kan dra nytta av.

Här finner ni information om vilka som ingår i vår elitgrupp, mer djupgående information om var och en av dem samt om hur ni kan följa dem i deras äventyr.
Slutligen kommer här även att gå att läsa deras racerapporter, årsberättelser mm.