Inbjudan till gymnasieutbildning med triathlon

Hösten 2018 kommer en ny gymnasieutbildning med inriktning mot triathlon att starta i Malmö under Malmö Idrottsgymnasium. För dig som är född 2002 eller ska börja  på gymnasiet så är detta en god chans att kombinera din idrott samtidigt som du studerar. För att ansöka till triathlon utbildning behöver du inte vara inriktad triathlet utan det räcker att du har en bakgrund inom någon av de tre discplinerna (simning, cykling eller löpning) för att ha möjlighet att ansöka.

Mer info om utbildningen och ansökningsdatum hittar du i bifogad fil här.

Välkommen på medlemsfest för HTT!

Inbjudan till medlemsfest triathlonsektionen

Heleneholms triathlonsektion (HTT) inbjuder alla sina medlemmar till en medlemsfest den 13 oktober.

Kort info :

Datum: 13 oktober
Plats: Ungdomens hus i Malmö
Tid: 18.00
Kostnad: 260 kr

Vi vill fira av vårt fantastiska år med en medlemsfest för alla. Tanken är enkel, en trevlig kväll med klubbkompisar nya som gamla med middag, socialt umgänge, kortare föreläsning och såklart prisutdelning och uppmärksammande av årets prestationer.

Anmälan sker på följande länk: >>>

Nyfiken på triathlon med HTT?

Den 29 augusti bjuder vi in till informationsmöte om vad vår klubb erbjuder och hur du tränar triathlon med HTT. Kom till klubbhuset på Heleneholm, Ystadvägen 23 i Malmö kl 18.00 och träffa tränare och klubbkamrater. Vi bjuder på fika och all info du behöver.

Infomötet är öppet för alla oavsett medlemsstatus och så väl ungdomar som vuxna.

Önskar du bli medlem redan nu fixar du det enkelt här: http://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

Har du några frågor innan träffen skickar du dem till triteam@heleneholmsif.se

HTT skördar medaljer ånyo!

Stafettlaget i SM 2017

Som ni alla säker noterat så är tävlingssäsongen i full gång. Det tävlas hejvilt runt om i landet (och utomlands) för närvarande. Naturligtvis är det då också många HTT:are som är ute i svängen och vanan trogna presterar finfint. Så även de senaste dagarna.

Av alla fina prestationer den senaste tiden smäller nog Sebastian Björklunds SM-silver i elitens sprintdistans under SM-veckan i Borås – ni missade väl inte TV-sändningen? – allra högst! Efter en fantastisk klättring resultatlistan från T1 och framåt korsade Sebastian mållinjen med vad som kan komma att bli ett klassiskt HTT-citat – ”Är jag i mål?”. Det var han och SM-silvret var bärgat! Stort grattis Sebastian!
Du kan läsa mer om Sebastians SM-silver här.

I princip lika högt klassar vi nog det SM-silver som Daniel Herstedt rodde hem i Age Group 40-44. Detta efter en solidt genomför tävling. Grattis även till dig Daniel!

Till detta skall vi den lägga att HTTs stafettlag, bestående av Jona Dahlqvist, Ewa Holmberg, Daniel Herstedt och Sebastian Björklund tog en lysande 7:e plats senare samma dag.

Vi skall heller inte glömma vår fina simtränare och paratriatlet Malin Sjöholm som hade en minst sagt fullspäckad SM-vecka. Förutom nå 5 av 5 möjliga finalplatser, med ett SM-brons och 2 nya personliga rekord som höjdpunkt i parasimningens SM, också hann med att bli svensk mästarinna i paratriathlon! En alldeles enastående vecka av Malin. Stort, stort grattis Malin!

Vi ser redan fram emot fortsättningen av denna tävlingssommar!

Du kan läsa ännu mer om HTTs SM-prestationer här.

HTT bärgar SM-medaljer i Uppsala!

Sebastian Björklund och Daniel Herstedt SM/RM-medaljörer, Olympisk distans Uppsala 2017

Efter helgens SM-tävlingar på olympisk distans i Uppsala sträcker vi HTT:are på oss lite extra av stolthet över dessa två killar.

Detta efter att Sebastian Björklund och Daniel Herstedt lyckats bärga var sin medalj under söndagens tävlingar.
I Sebastians fall blev det ett finfint SM-silver i seniorklassen. Daniel lyckades i sin tur kamma hem ett brons i Master 40-44.

Vi gratulerar till dessa härliga prestationer!

Du kan läsa Svenska Triathlonförbundets referat här.
Fullständiga resultat, tider m.m. finner ni här.

Årets ledare 2016!

Årets ledare 2016!

Årets ledare 2016!

Sällan är en utmärkelse mer välförtjänt än detta års utmärkelse för ”Årets ledare 2016”.

Med motiveringen:

Hon jobbar i det tysta bakom kulisserna. Hon ställer alltid upp,peppar och motiverar andra till göra det de inte tror själv att de kan. Hon är en person som man alltid kan lita på och håller alltid det hon har lovat.
Hon finns alltid med i föreninges arrangemang och gör sitt bästa för att motivera andra att göra det samma!

Ett stort stor grattis Rose Marie Persson!

 

Är du länken vi saknar?

We want you!

Malmö Triathlon 2017 planeras nu för fullt och vi fyller nu ett par nyckelfunktioner.
Vi söker dig som kan tänka dig att vara cykelansvarig – banchefens högra hand.
Du är med i ett team som där du tillsammans med banchefen planerar och genomför cykelmomentet så att det blir bästa möjliga för våra deltagare.

Låter detta som en intressant utmaning? Eller vet du någon som skulle vara perfekt för jobbet? Kontakta oss för mer information!

Klicka här för att få mer information!

Snygg, snyggare, HTT!

Nu kan du försäkra dig om att även kommande säsong vara snyggast på träning och tävling. Det har blivit dags att beställa Sveriges snyggaste klubbkläder!

Nu är dags att beställa klubbkläder från vår egen webbshop hos Trimtex. Det kommer att vara öppet för beställningar fram till den15:e februari. Beräknad leverans är v. 14.

Såhär beställer du!

 1. Gå till vår webshop – www.trimtex.se/customer/HeleneholmsIFTri
  OBS! Vi rekommenderar att använda Chrome, Firefox eller Safari som webläsare för
  att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem i webbshoppen.
 2. Logga in i webshopen:

  Alt. 1: Om du redan är kund och har handlat i vår webbshop hos Trimtex tidigare

  Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
  (Vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare (före sommaren 2016) fungerar inte att logga in på i denna webshopslösning – då måste du skapa nytt konto.)

  Alt 2: Om du är ny kund i vår webbshop måste du skapa ett konto.

  Klicka på ”Nytt konto” och fyll i de uppgifter som efterfrågas.
  När du skapat ditt konto så kommer det upp en ruta – ”Teamkod för inloggning”. Här fyller du i den teamkod som är listad under ”Filer” i vår slutna Facebookgrupp och klickar på ”Lägg till nytt företag/klubb”. Klubbens namn kommer nu upp och du klickar på texten ”Besök teamshopen” för att komma in så att du kan beställa kläder.

 

Sortimentet är nu anpassat med produkter som passar för sommarhalvåret. Lagom till hösten kommer vi att förändra utbudet igen för att passa de då kommande årstiderna.

Notera att som inloggad så kan du beställa av hela Trimtex sortiment och inte bara av våra klubbkläder. Dessutom med 25% rabatt!

Om du har några synpunkter/förslag på produkter du skulle vilja se i våra klubbfärger så kontakta oss gärna. Vi kan inte lova att vi kan uppfylla alla önskemål, men vi lovar att åtminstone överväga dem!

Träna och tävla i stil med HTT!