Om Heleneholms IF Tri Team

HTT – Triathlon för alla!

Heleneholms IF Tri Team (HTT) är en av Skånes starkaste triathlonklubbar. Medlemmarna tränar som alla andra triatleter mestadels på egen hand, men klubben har organiserad och tränarledd träning i samtliga discipliner och andra träningsformer. Dessutom kan medlemmarna träna med alla träningspass som moderföreningen Heleneholms IF har för löpning. Föreningen värnar om de sociala aspekterna och bedriver ett ständigt utvecklingsarbete för att stärka klubbkänslan. Tillsammans gör vi HTT till vad det är och tillsammans är vi klubbkänslan!

Alla – oavsett ambitionsnivå – är välkomna till HTT! Motionär eller elit, en full Ironman eller ett lopp över sprintdistans spelar inte någon roll. Våra tränare anpassar träningarna så att det blir individuell träning i grupp. Alla blir garanterat lika trötta!

Vill du prova på? Du är välkommen att gratis vara med vid tre valfria träningstillfällen.