Klubbkläder

sara-i-trelleborg

Sveriges snyggaste klubbkläder… punkt!

Klubbkläder är en viktig del i vår identitet som förening. Vi är väldigt stolta att kunna säga att vi tycker att vi har Sveriges snyggaste tränings- och tävlingskläder!

Sedan 2016 har HTT en av Sveriges ledande leverantörer av kläder för uthållighetsidrotter som leverantör – TRIMTEX.

HTT har en egen webshop hos TRIMTEX, vilken har kontinuerligt öppet för beställning. Vid givna ”beställningspunkter” skickas våra beställningar till fabrik för tillverkning. Leveranstiden beräknas därefter till 5-7 veckor innan du har dina plagg levererade hem till dig.

Beställa?

Såhär gör du för att beställa första gången:

1. Gå in på webbshoppen i din webbläsare – Webbshoppen finner du här.
    Vi rekommenderar att du använder Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt. Att t.ex använda Explorer eller Safari kan göra att det blir problem.
  2. Logga in i webbshoppen – Klicka på ”Logga in” och välj ”Skapa nytt konto”. Eftersom det är en ny webshopslösning så fungerar inte eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare hos Trimtex.
  3. Välj klubb – När du skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*” där fyller du i teamkoden ”heleneholms” och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in och kan börja beställa.

Frågor?

Har frågor/synpunkter gällande sortimentet så oss på triteam@heleneholmsif.se.

Har du frågor kring själva webshopen så kontakta info@trimtex.se.

Träna och tävla i stil med HTT!