Våra partners

Heleneholms IF Tri Team har ett antal partners vilka vi är väldigt stolta över.
Nedan presenterar vi dem och de exklusiva förmåner våra medlemmar åtnjuter hos dem.

Är du intresserad av att bli partner till HTT eller har ideér på hur vi skulle kunna hjälpa varandra? Tveka inte… Kontakta oss!
Du finner kontaktuppgifter här.

Detta är våra partners

kockum_liten_loggo

Kockum Fritid – Kockum Fritid är en inomhusanläggning med ett brett utbud av aktiviteter, träning och konferensmöjligheter. Med 400 000 besökare varje år har anläggningen ett stort behov av energi. Som tur är har det hänt mycket inom området energiförbrukning sedan Kockum Fritid stod klart i början av sjuttiotalet.

Medlemsförmån: Specialpriser för våra medlemmar. (Priser finns i ”Filer” i filen ”Erbjudanden från våra partners till medlemmar i HTT” i Facebook-gruppen för medlemmar).

Unknown

Musette
är cykelhaket för dig som söker högsta klass på produkter och service. Om du dessutom önskar en god kopp kaffe, i en stimulerande miljö som andas cykelkultur, har du kommit helt rätt.

Härifrån startar du distanspasset med en frisk espresso och nyservade växlar eller så kommer du för att se bergsmålgångarna i Girot i trevligt sällskap över en rund cappuccino.

Medlemsförmån: 10% på ordinariepris i butiken mot uppvisande av medlemskort. HTT Special Full Cykelservice för 399:- (ord. pris 899:-).

Openwaterswimclub
grundades, genom ett gemensamt intresse för träning och simning, av Johan Nyman och Magnus Nambord. Både Johan och Magnus har en gedigen bakgrund som tävlingssimmare från uppväxtåren och framåt.
Vår träningsfilosofi är enkel, simning ska vara kul och vårt motto är: …Lär dig simma på riktigt!

Vi testar kontinuerligt nya produkter och en del av dem kan du köpa i vår webbshop. En grundregel är att vi säljer inget som vi inte själva använder och gillar.

Medlemsförmån: 20% på ordinariepris i webbshoppen för medlemmar (rabattkod finns i ”Filer” i Facebook-gruppen för medlemmar)..

Hemsida/Webshop

PerformanceSport

Performance Sport – På Performance Sport hittar du noga utvalda och testade produkter som inte finns överallt. Gemensamt för dem är att de tar din träning till nya nivåer och hjälper dig att prestera det lilla extra. Här hittar du bland annat cykelklingorna från O-symetric som ger dig 10 procent mer kraft, den tekniska våtdräkten från HUUB som hjälper dig att förbättra din simteknik, Compressport kompressionskläder som hjälper dig att återhämta dig snabbare och mycket mycket mer.

Medlemsförmån: 15% på ordinariepris i webbshoppen för medlemmar (rabbatkod finns i ”Filer” i Facebook-gruppen för medlemmar).

Hemsida | Webbshop

TRIMTEX – TRIMTEX etablerades 1976 och är en av Sveriges ledande leverantörer av kläder till uthållighetsidrottare. Man är också officiell leverantör till Försvarsmakten. Trimtex jobbar målmedvetet och kontinuerligt för att tillverka de bästa och mest tekniska teamkläderna på marknaden. Varje detalj i varje steg av utvecklingsprocessen, från teknisk forskning till val av material sker på huvudkontoret i Norge. Produktionen sker i egen fabrik i Estland.

Medlemsförmån: Sveriges snyggaste klubbkläder till kanonpriser.

TYR-logga

TYR – Uppkallad efter den mytomspunna nordiska guden TYR (krigare och gud för bland alla idrottsmän). TYR:s varumärke gestaltar konkurrensandan inom sport och är en symbol för mod och seger. Sedan starten 1985, har TYR passionerat jobbat med att omdefiniera nästa generations tävlings-, fritidsbadkläder och accessoarer, samtidigt som TYR fortsätter att vara ledande inom innovation och stil. Always in front.

Hemsida | Webbshop

Malmö Kappsimningsklubb – Detta är vår samarbetspartner vid Malmö Triathlon.

justright_logo_bni

Just Right – har hjälp oss att bygga Heleneholms IF Tri Team hemsida.