Cykling

Cykelträning med HTT

Allmänt

Den av oss organiserade cykelträningen sker endast under sommarhalvåret. Under den perioden bedrivs cykelträningen som en kombination av tränarledd träning och annan träning.

Tränarledd

Vår tränarledda cykelträning sker enligt principen ”Teknikträning, intervallträning, rundtrampsträning, växlingsträning, en väldig massa träning helt enkelt, på kort tid.” där vi gemensamt tränar på måndagar 18.15-19.30 vid brofästet. Vill man även samlas och gemensamt cykla till brofästet så är det Malmö station (sidan mot Pildammsparken) 17.45 som gäller. Dessa pass är avgiftsfria och lämpade för alla nivåer. Samtliga medlemmar är välkomna!

Nytt för i år är att här kommer Mikaela Persson att vara inblandad. Hon kommer, när hennes tränings-/tävlingskalender tillåter, att hålla distansinriktade pass för oss. Vi återkommer med mer info om dessa pass.

Musette Ride

Våra kompisar och partners Musette håller på tisdagar 18.10 Musette Ride, vilket vi varmt rekommenderar. Här är alla välkomna, även icke medlemmar. Dessa turer passar alla oavsett nivå.
Glöm inte att utnyttja de erbjudande HTT:s medlemmar har hos Musette! mer om detta på vår partnersida.

Egna initiativ

Som medlem har du tillträde till HTT:s interna Facebookgrupp. Där är det fritt fram (och inte ovanligt) att på eget initiativ bjuda in klubbkompisar på cykelrundor man har lust med. Håll ett öga!