Cykling

Cykelträning med HTT

MTB/ långpass – från och med 5 januari 2019 börjar vi med cykling på lördagar!
Lördagar, 9-12 under perioden 5 januari – 30 mars hålls MTB-pass med start klockan 09.00 på Skabersjö parkering och önskar du ansluta klockan 9.30 i Holmeja går detta också bra.

6 april – framåt – byts dessa pass ut till långpass på landsväg. Då med start klockan 10.00 på lördagar och från vår vanliga mötesplats för cykel vid rondellen där Pildammsvägen och Lockarps Kyrkoväg möts.

Intervallpass på cykel på måndagar återupptas den 1 april och precis som tidigare termin klockan 18.00 vid rondellen där Pildammsvägen och Lockarps Kyrkoväg möts.

Tränarledd

Vår tränarledda cykelträning är i huvudsak intervallträning, där vi gemensamt tränar på måndagar kl 18.00. Mötesplats är vid rondellen där Pildamsvägen och Lockarps Kyrkoväg möts. Dessa pass är avgiftsfria och lämpade för alla nivåer. Samtliga medlemmar är välkomna!

Våra cykeltränare är Jörgen Holmqvist, Kari Aho och Martin Wetterhorn.

Från oktober – mars håller vi i löpträning på måndagar kl 18 vid Tallriken i Pildamsparken.

Musette Ride

Våra kompisar och partners Musette håller på tisdagar 18.10 Musette Ride, vilket vi varmt rekommenderar. Här är alla välkomna, även icke medlemmar. Dessa turer passar alla oavsett nivå.
Glöm inte att utnyttja de erbjudande HTT:s medlemmar har hos Musette! mer om detta på vår partnersida.

Egna initiativ

Som medlem har du tillträde till HTT:s interna Facebookgrupp. Där är det fritt fram (och inte ovanligt) att på eget initiativ bjuda in klubbkompisar på cykelrundor man har lust med. Håll ett öga!