Anmälan till HTT:s simning

Nedan på denna sida finner du en instruktion för hur du anmäler dig till HTTs simträning. Notera att du måste vara medlem i Heleneholms IF Tri Team för att delta i simträningen.

1 Medlemsskap i Heleneholms IF Tri Team

För att delta i vår simträning (och alla våra andra träningar) måste du vara medlem i Heleneholms IF, klubben där HTT är en sektion. Är du redan medlem så kan du hoppa direkt till punkt 2.

Du finner allt du behöver för att bli medlem i klubben här.

Bli medlem!

2 Anmälan till simträningen

Om du har varit med tidigare anmäler du direkt på vår bokningssida här, välj den grupp och betalningsmetod du önskar.

Anmälan till simträning

Om du vill utveckla din simträning är detta möjligt genom vår crawlskola. Under 8 veckor får du får lära dig allt du behöver. Gruppen består av 8 deltagare (max) och vår tränare Jörgen Holmqvist. Pris 1 900 kronor.
Om du vill och är redo efter 8 veckor kan du sedan fortsätta till fortsättningsgrupp och fortsätta din simträning på den nivå du befinner dig på (se mer på hemsidan).

Registrering för crawlskola