Anmälan till HTT:s simning

Nedan på denna sida finner du en instruktion för hur du anmäler dig till HTTs simträning.Notera att du måste vara medlem i Heleneholms IF Tri Team för att delta i simträningen.

1 Medlemsskap i Heleneholms IF Tri Team

För att delta i vår simträning (och alla våra andra träningar) måste du vara medlem i Heleneholms IF, klubben där HTT är en sektion. Är du redan medlem så kan du hoppa direkt till punkt 2.

Du finner allt du behöver för att bli medlem i klubben här.

Bli medlem!

2 Anmälan till simträningen

Om du har varit med tidigare anmäler du dig till vår simträning här:

Anmälan till simträning

Om du vill utveckla din simträning är detta möjligt genom vår crawlskola. Under 8 veckor får du får lära dig allt du behöver. Gruppen består av 8 deltagare (max) och vår tränare Jörgen Holmqvist. Pris 1 800 kronor.
Om du vill och är redo efter 8 veckor kan du sedan fortsätta till fortsättningsgrupp och fortsätta din simträning på den nivå du befinner dig på (se mer på hemsidan).

Registrering för crawlskola