Våra simtränare

Dragomir 4

Dragomir Petrov

Jag har simmat sen jag var 4-5 år gammal. Tävlat sen 8 års åldern och även varit ungdoms mästare i femkamp i Bulgarien under 12-13 års åldern. Jag är bosatt i Sverige sen 2009 och sen 2010 har jag tränat och tävlat för simklubben MKK. Jag har arbetat som siminstruktör i ca 3 år och som simtränare för unga i MKK i 1 år samt triatleter i HTT sen januari 2015. Idag läser jag ekonomprogrammet på Högskolan Kristianstad och står som tränare vid kanten för HTT.

lina

Lina Hörnbäck

Presentation kommer inom kort.

Gustav

Gustav Englund

Gustav har simmat sedan han var 3 och har tävlingssimmat sedan 7 års ålder. Sommaren 2015 simmade han 100m bröstsim i riksfinalen på Sum-sim (svenska ungdomsmästerskapen i simning). Gustav tävlar för Malmö Kappsimningsklubb och bröstsim är hans bästa simsätt, men simmar gärna medley också.

Malin Jönsson

Presentation kommer inom kort.