Varmt välkomna att börja träna tillsammans med Heleneholms IF under 2023! 

Bli medlem i Heleneholms IF!

Friidrott – Vi har olika träningsgrupper från sex år upp till junior/elit/veteran. I yngsta åldrarna tränar barnen alla grenar på deras nivå blandat med lek. Därefter läggs det in en del fokus på teknik och koordination. När du blir äldre finns möjligheten att specialisera sig inom en viss gren om du önskar. Det är oavsett aldrig försent att börja träna friidrott. Friidrott är även ett perfekt komplement till andra idrotter.  Läs mer om vår friidrottsverksamhet här. Nyanmälan och vilka grupper där vi har lediga platser hittas här. Anmäl dig redan idag, hittar du ingen lämplig grupp så välj ”intresseanmälan”, så återkommer vi så snart vi kan! Vårterminen startar från 9/1.

Löpning – Från korta till långa distanser. Här finns löpargrupper som passar dig som är helt ny inom löpning men också för dig som tränat tidigare. Att träna i grupp är kul och utmanande samt att du får ta del av massa råd från våra skickliga tränare. Passar allt ifrån dig som vill motionera och hålla igång hälsan, till dig som vill utmana dig själv med tävlingar. Läs mer om våra löpgrupper här. Nyanmälan sker här.

Triathlon (simning, cykling & löpning)
Triathlon är varierad och utmanande träning där du får tre idrotter i en. Passar både den som vill träna stenhårt eller den som enbart vill motionera. Inom triathlon har vi träningsgrupper för barn/ungdom (från ca 10 år) och uppåt. De flesta av passen är tränarledda men en del sker även individuellt eller i lösare grupper vilket gör att du kan träna när du själv har möjlighet/känner för det. Är du intresserad av att prova triathlon kan du läsa mer här. Nyanmälan sker här.