Skulle du vilja börja träna friidrott i Heleneholms IF under våren?

Heleneholms IF är en familjär friidrottsförening i Malmö där glädje, gemenskap och utveckling är hörnstenarna i vår verksamhet. I Heleneholms IF blir alla aktiva sedda och vi har nära relation mellan alla våra grupper vilket är vår styrka och skapar en unik gemenskap och identitet tillsammans med våra engagerade ledare. Vi har nu dragit igång våra träningsgrupper och du kan anmäla dig eller ditt barn här.

Vi bedriver just nu friidrott på tre ställen i Malmö, Heleneholms IP, Malmö stadion och ute i Oxie.
Vi har träningsgrupper från sex år upp till junior/elit/veteran. I yngsta åldrarna får barnen träna alla grenar utifrån deras nivå blandat med lek. Därefter läggs det in en del fokus på teknik och koordination. När du blir äldre finns möjligheten att specialisera sig inom en viss gren om du önskar. Utöver träning tillkommer tävlingar och andra viktiga sociala aktiviter. 

Det är aldrig försent att börja träna friidrott. Friidrott är även en perfekt komplement till andra idrotter, vi stöttar aktiva som håller på med flera idrotter. Nyanmälan och vilka grupper där vi har lediga platser hittas nedan. Anmäl dig redan idag, hittar du ingen lämplig grupp så välj ”intresseanmälan”, så återkommer vi så snart vi kan!

Anmälan till våra träningsgrupper hittas här!
——

Behov av fler ledare för att starta nya friidrottsgrupper
Många av våra grupper börjar få ont om platser. För att kunna starta upp fler grupper eller växa i nuvarande behöver vi få in nya ledare. Om du är intresserad av att vara ledare för en grupp antingen på våra existerande områden eller i något närområde, hör gärna av dig till oss andre@heleneholmsif.se.  Föreningen står för utbildningskostnad, arvode m.m. Åldersgräns för att bli huvudtränare är 15 år. Att se barn och ungdomar utvecklas är väldigt givande. Du behöver inte kunna mycket om friidrott sedan tidigare, viktigare är glädje, ansvarskänsla och passion för att hjälpa aktiva i deras idrottsresa.

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.


Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap 


Menyraden är uppdelad på följande sätt:

  • Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.

Arrangemang

Pallasspelen (friidrottstävling) 27-28 januari
Atleticumspelen (friidrottstävling) 10-11 februari