Skulle du vilja testa på att träna friidrott?

Vi har olika träningsgrupper från sex år upp till junior/elit/veteran. I yngsta åldrarna tränar barnen alla grenar på deras nivå blandat med lek. Därefter läggs det in en del fokus på teknik och koordination. När du blir äldre finns möjligheten att specialisera sig inom en viss gren om du önskar. Det är oavsett aldrig försent att börja träna friidrott. Friidrott är även ett perfekt komplement till andra idrotter.  Nyanmälan och vilka grupper där vi har lediga platser hittas nedan. Anmäl dig redan idag, hittar du ingen lämplig grupp så välj ”intresseanmälan”, så återkommer vi så snart vi kan! Vårterminen startar från 9/1.

Nyanmälan och vilka olika grupper där vi har lediga platser hittas här. Det finns möjlighet att provträna två gånger utan medlemskap (OBS ej möjligt i en grupp som redan är fullbokad). Hittar du ingen lämplig grupp så välj ”intresseanmälan” så återkommer vi så snart det finns plats. Om du önskar att bli ledare och hjälpa till att starta upp en ny grupp är du välkommen att höra av dig (se mer nedan).

Behov av fler ledare för att starta nya friidrottsgrupper
Många av våra grupper börjar få ont om platser. För att kunna starta upp fler grupper eller växa i nuvarande behöver vi få in nya ledare. Om du är intresserad av att ledare för en grupp antingen på våra existerande områden eller i något närområde, hör gärna av dig till oss kansli@heleneholmsif.se.  Föreningen står för utbildningskostnad, arvode m.m. Åldersgräns för att bli huvudtränare är 15 år.

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.


Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap 


Menyraden är uppdelad på följande sätt:

  • Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.

Arrangemang
Julchansen 3 december