Under coronapandemin följer vi noga folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundets rekommendationer. Nedan hittar du senaste nytt.

Information från friidrotten av Covid-19

Våra yngsta grupper har nu tagit sommaruppehåll. Terminen startar upp igen runt när skolorna startar igen. Gör en nyanmälan till en grupp så får du info när det blir aktuellt. Nyanmälan för höstterminen kan göras här. (Är du redan medlem i befintlig grupp behöver du inte göra någon nyanmälan).

För grupperna gäller följande:

• Vi flyttar nu våra vardagsgrupper utomhus till Heleneholms IP (Ej Oxie). Tänk på att ha med varma kläder och en vattenflaska.
  • Då Heleneholms IP är helt utomhus och har stor yta att befinna sig på är det nu möjligt för föräldrar att närvara på träningen igen (läktaren/runt omkring), tänk dock fortsatt på att hålla avstånd!
  • Vid behov försöker vi dela upp träningen i mindre grupper så länge det är möjligt

Skulle du vilja testa på att träna friidrott?

Gör en nyanmälan här.  I yngre åldrarna provar vi på alla friidrottsgrenar (utifrån barnperspektiv). Det finns möjlighet att provträna två gånger utan medlemskap (OBS ej möjligt i en grupp som redan är fullbokad).

Mer info om våra grupper och vart dessa tränar hittar du här.

Varmt välkommen till Heleneholms IF Friidrottssektion. På denna sida hittar du all information som berör vår friidrottsverksamhet. Du navigerar enkelt i menyraden ovan.

Heleneholms IF: Träning – Glädje – Utveckling & Gemenskap

Menyraden är uppdelad på följande sätt:

• Om Heleneholm friidrott – Allmän information om vår friidrottssektion
  • Bli medlem – Info om priser, medlemskap m.m.
  • Träning – Info om vår verksamhet, träningsgrupper, tider, platser.
  • Tävling – Tävlingskalender, anmälan till tävlingar, hur fungerar det tävling m.m.
  • Arrangemang – Friidrottens arrangemang under året.
  • Resultat & statistik – All möjlig form av resultat/statistik.
  • Länkar – Länkar som berör friidrott/idrottsorganisationer.
  • Kontakt – Här hittar du oss.
  • Nyheter – Senaste aktuella händelser.

Arrangemang

Veteranträning under hösten 2021 (för 60 år+), se inbjudan nedan. Under senhösten planerar vi för att starta en motions/veterangrupp inom friidrott för alla åldrar)