Atleticumspelen

Detta är huvudsidan för friidrottstävlingen Atleticumspelen som går i Malmö vecka 6 i februari.

Atleticumspelen 2021 inställt

P.g.a. rådande pandemi i Skåne och diverse restriktioner som hindrar oss från att göra en bra tävling har vi beslutat att ställa in årets Atleticumspelen. Med ett maxantal på åtta personer per gren och där endast elitverksamma just nu får tävla samt barn födda 2005-yngre endast bör tävla i sin egna träningsgrupp enligt smittskydd i region Skåne blir därför beslutet logiskt att ta utöver själva smittläget och dess övriga logistik. Vi hoppas istället kunna skapa en utetävling.


Atleticumspelen 2020

Så var Atleticumspelen över för denna säsong. Vi tackar alla aktiva, ledare, publik och framförallt våra funktionärer för en fin tävling. 657 tävlande deltagare fördelat på 1189 starter.

Hotellerbjudande
Vi har tillsammans med vår samarbetspartner Hotel Noble house tagit fram ett hotellerbjudande om övernattning centralt i Malmö mellan 7-9 februari.

Singelrum 650:-

Dubbelrum 750:-

Trippelrum(dubbel med x bädd) 1050:-

Priserna är/rum och natt, Frukost är inkluderad

Hör av dig till sebastian@heleneholmsif.se vid intresse så hjälper vi dig vidare.

Globalsport Cup

Vi kommer även 2020 sikta på att fortsätta med tävlingsserien Global sport Cup, ett samarbete mellan arrangörerna av tävlingarna Sprinterträffen, Pallasspelen och Atleticumspelen och Global Sport. En mångkampstävling om snabbaste femton och sjuttonåringar, läs mer i bilagan om denna extra tävling i tävlingen här.

Vinnarna 2020 blev:
F15 P15 F17 P17

Distriktsmästerskap
Tillsammans med Skånes friidrottsförbund arrangeras DM i vissa grenar (fetmarkerade i inbjudan). Övriga DM-grenar arrangeras vid Åhus Indoor.

1500m veteraner
Tänk på att ange seedningstid för att hamna i rätt heat! Heaten kommer att baseras på tider och inte klass. I resultatlistan sammanställs dock sedan en uppdelning.

Parkering vid stadionområdet.
OBS! En del byggnadsarbete sker på stadionområdet vilket innebär att många parkeringar utanför Atleticum är borttagna, så även genomfarten mellan Stadiongatan och John Ericsssons väg. Vi har här samlat ett dokument med alternativa parkeringsplatser.

Frågor? Maila: sebastian@heleneholmsif.se


Tidigare resultat från Atleticumsspelen