Power träning 60år +

I höst startar vi ett nytt projekt (Power träning senior) i samarbete med svenska friidrottsförbundet för att involvera äldre (60 år +) i gemensam gruppträning. Syftet är att få de som är lite äldre att göra enkel, varierande och effektiv gruppträning. Fokus är träning för hela kroppen som innehåller styrka, kondition, rörlighet, koordination och balans. Man provar även på några friidrottsgrenar. En viktig träning för att fördröja och förhindra åldrandets effekter. Vi vill skapa bättre förutsättningar för äldre att bibehålla ett aktivt liv och minska ensamhet. Träningspassen är tränarledda.

Projektet pågår 9 tillfällen under tisdagar september till oktober på Malmö stadion. Om du är intresserad av att delta kan du anmäla dig via detta formulär. Kostnaden är 250 kr för alla tillfällen. Vi har endast 15 platser så först till kvarn gäller.


Kortare info om projektet
Målgrupp: Tränarledd gruppträning för äldre 60 år +
Träningsform: Cirkelträning + Friidrottsträning
Kostnad: 250 kr (9 tillfällen)
Datum: Tisdagar 31 augusti-26 oktober
Plats: Malmö Stadion/Löpargången
Tid: 17.30-18.45
Antal platser: 15 (först till kvarn)
Anmälan: Bokningssidan

Kontakt/frågor: 040-194220 eller sebastian@heleneholmsif.se
 
Varmt välkommen med din anmälan!

Inbjudan

Senare i höst kommer vi förmodligen också att lansera en ny motion/veterangrupp inom friidrott som kommer vara öppen för alla vuxna åldrar. Mer info kommer i höst.