Heleneholms IF söker ny idrottskonsulent

Heleneholms IF söker vikarie för vår nuvarande idrottskonsulent som kommer vara tjänstledig de kommande två åren. Tjänsten är på heltid och under rätt förutsättningar finns möjligheten att tjänsten övergår till en permanent tillsvidareanställning.

Som idrottskonsulent är du ansiktet utåt och därmed en viktig roll i föreningen. Du kommer att arbeta med väldigt varierande uppgifter där kommunikation, utbildning, utveckling av barn- och ungdomsverksamheten, samt sociala aktiviteter i verksamheten står i fokus.

Du kommer även att bli inblandad i det pågående arbetet med att centralisera de olika sektionernas verksamhet under en gemensam styrelse samt samordning av vårt rekryteringsprojekt mot skolor i närområdet tillsammans med vår idrottskonsult.

Du bör vara väl förtrogen med idrottsrörelsen och ha erfarenhet av utbildnings- och utvecklingsarbete. Genomförd utbildning med inriktning idrott, fritid, folkhälsa, pedagogik på folkhögskola eller högskola/universitet är önskvärd. Tidigare ledarskapserfarenheter är en merit, liksom intresse och erfarenhet av lärande processer. Som person ska du vara välorganiserad och självgående och ha lätt för att kommunicera.

Är detta en tjänst som stämmer in på dig så skicka ansökan till ordforande@heleneholmsif.se

Sista dag för ansökan 14/8 – urval görs fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Eventuella frågor skickas till ordforande@heleneholmsif.se

Heleneholms Idrottsförening bildades i Malmö 1939 som en friidrottsförening. Idag innehåller föreningen tre olika sektioner med kärnverksamhet främst mot friidrott, långlöpning och triathlon. Orientering och skidor förekommer också i liten skala men står idag utanför klubbens ordinarie verksamhet.
Föreningen är historiskt sett känd för att ta stort ansvar när det kommer till integration och andra sociala projekt i samhället. Varje år är vi med och anordnar flera stora arrangemang. Några av våra mest kända är motionsloppet Blodomloppet (Syfte att få fler blodgivare), Yddingeloppet i Bokskogen, friidrottstävlingen Atleticumsspelen samt samarbetsarrangör till Pallas spelen och triathlon tävlingen Malmö Triathlon.

Här hittar du annonsen i sin helhet.