Sylvesterloppet

Bilder 2023

Resultat 2023

 

För dig som inte är anmäld ännu men vill delta i loppet går det fint att göra en efteranmälan på tävlingsdagen mellan klockan 09:00-10:00 på plats. Varmt välkomna på söndag!

Sylvesterloppet är ett familjärt motionslopp som varje år löps under förmiddagen på självaste nyårsafton därav namnet ”Sylvester” som har namnsdag denna dag. Loppet går yttervarvet runt Pildammsparken genom att springa/jogga/gå antingen ett eller två varv på 2,7 km. Loppets karaktär speglas av glädje, familjefest och motion där unga som gamla, elit som motionär deltar tillsammans för att fira ut nuvarande år. Loppet är också känd för sin avslappnande stämning där tiden eller att vinna inte är det viktigaste utan att umgås och ha trevligt tillsammans under de sista timmarna av nuvarande år.

Efteråt lottas priser ut via nummerlappen och alla som deltagit får bl.a. glögg och pepparkakor att värma sig med. Varmt välkommen till ett trevligt lopp att avsluta året på!

Kortare info:

Banan: 2,7 eller 5,4 km yttervarvet runt Pildammsparken
Anmälningsavgift: 150 kr
Anmälan: Anmäl görs här och genom att sätta in startavgiften till Heleneholms IF senast 20 december. Det går bra att swisha till 123 466 4462 eller sätta in på bankgiro (BG: 975-7626) ange namn och distans i betalningen
Start & Mål: Korsningen John Ericssons väg & Baltiska vägen. Se här
Tidtagning:
På 10 första i varje klass.
Upplysning: Heleneholms IF kansli 040-19 42 20 / tavling@heleneholmsif.se (Obs kansliet är stängt under julveckan).
Sociala medier:
Facebook Heleneholms IF
Instagram Heleneholms IF