Yddingeloppet

Yddingeloppet Virtuellt

21 oktober – 1 november 2020
Anmälan till Yddingeloppet 2020

Varmt välkomna till Yddingeloppet i Torup. Tyvärr har vi tråkiga besked för er som hoppades på att Yddingeloppet skulle kunna arrangeras som normalt. I år är inget normalt år och det gäller även för Yddingloppet. P.g.a Covid-19 kommer loppet i år istället att ske virtuellt på olika platser under en vecka i slutet av oktober där du själv väljer dag under denna period och plats som passar dig bäst. Vi har utgått från motionsslingorna (3 km, 7 km & 10 km) i Bokskogen men du kan fritt välja att springa/gå kortare eller längre distanser om du önskar! Resultatet du gör kan du sedan publicera digitalt på anmälningssidan. Du som anmält dig kommer att vara med i utlottning av priser och du kommer även kunna hämta din medalj på vårt klubbhus på Heleneholms IP Vi hoppas du vill vara med och stötta en ideell förening i dessa svåra tider! Att delta i Virtuella Yddingeloppet kostar 100 kr!

Yddingeloppet är ett av Skånes största terränglopp och går i höstvackra Bokskogen, Torup utanför Malmö alltid sista söndagen i oktober med utgångspunkt från Torups Friluftsgård.
Loppet genomfördes 2019 för 53:e gången och har fullständig klassindelning i tävlingsklasserna.
I vänsterflikarna kommer du nästa år finna mer information om loppet som inbjudan, klasser, banan m.m.

Följ gärna oss på sociala medier:

Yddingeloppet på Facebook

Yddingeloppet på Instagram