Träning

Vi erbjuder varje vecka organiserad träning i grupp för dem som önskar att träna tillsammans med andra löpare. Oavsett vilken nivå du ligger på eller vad du har för mål med din träning anpassar vi upplägget utifrån dina förutsättningar. Träning ska vara kul, och det är oftast både roligare och mer givande att träna i grupp än ensam. I menyraden till vänster eller i vår medlemsapp hittar du mer info om vilka träningsdagar, tider och platser vi har gemensam träning.

Kortare beskrivning av våra organiserade träningsdagar.

Måndagar 18.00 på Heleneholms IP – Under måndagarna springer vi tillsammans i olika grupper antingen en 7 eller 10 km-slinga och därefter fikar de som vill i klubblokalen. Om sociala biten är minst lika viktig som löpningen så passar denna dag bra.

Tisdagar 18.00 i Pildammsparken – Sker träningen i Pildammsparken. Tisdagarna är mer inriktade mot olika typer av längre intervaller och passar dig som vill träna lite hårdare eller vill vässa formen inför tävlingar. Träningen är tränarledd.

Torsdagar 18.00 i Atleticum (friidrottsinomhushall) på vinterhalvåret och Heleneholms IP på sommarhalvåret – Här är det kortare intervaller på bana i fokus. Att springa på bana är kul, går snabbt och ger en härlig effekt då du vet exakta distanserna. Likt tisdagens pass är torsdagarna tränarledda.

Lördagar 10.00 – För dig som vill springa ett långpass tillsammans med andra. Samling i vinterträdgården i Malmö Stadion (södra läktaren).