Träning

Vi erbjuder varje vecka organiserad träning i grupp för dem som önskar att träna tillsammans med andra löpare. Oavsett vilken nivå du ligger på eller vad du har för mål med din träning anpassar vi upplägget utifrån dina förutsättningar. Träning ska vara kul, och det är oftast både roligare och mer givande att träna i grupp än ensam. I menyraden till vänster eller i vår medlemsapp hittar du mer info om vilka träningsdagar, tider och platser vi har gemensam träning.

Kortare beskrivning av våra organiserade träningsdagar.

Måndagar 18.00 på Heleneholms IP – Under måndagarna springer vi tillsammans i olika grupper antingen en 7 eller 10 km-slinga och därefter fikar de som vill i klubblokalen. Om sociala biten är minst lika viktig som löpningen så passar denna dag bra. Vill du löpa kortare är detta såklart möjligt att anpassa!

Tisdagar 18.00 i Pildammsparken – Sker träningen i Pildammsparken. Tisdagarna är mer inriktade mot olika typer av längre intervaller och passar dig som vill träna lite hårdare eller vill vässa formen inför tävlingar. Träningen är tränarledd.

Lördagar 10.00 – För dig som vill springa ett långpass tillsammans med andra. Samling i vinterträdgården i Malmö Stadion (södra läktaren).

Löpgrupp för ungdomar

Under hösten 2022 startar vi upp en löpgrupp för ungdomar som vill springa lite längre oavsett om det är motionslopp på landsväg, trail, triathlon eller bana (ca 5-15 km). För att delta här behöver man kunna springa minst 3 km i sträck och vara minst 13 år. För de yngre barnen som inte kan springa så långt rekommenderar vi att man tränar med vår friidrottssektion. Åldersindelningen är inte definitiv, utan avgörs utifrån individens nivå i samråd med vårdnadshavare.

Träningstider.
Tisdagar kl.17.15-19.00 Löpning (olika platser, Stadion, Atleticum, Pildammsparken)
Torsdagar kl 17.15-19.00 Löpning (olika platser, Stadion, Atleticum, Pildammsparken)
Lördagar kl 11-12:30 Löpning (olika platser, Stadion, Atleticum, Pildammsparken)

Kontakta vanessa@heleneholmsif.se för att få reda på mer