Rapport från Klappjakten, Pepparkaksspelen & Luciasimmet

I helgen var det full fart bland många av våra medlemmar på olika håll i Malmö. Långlöparna i klubbstugan, friidrottarna i Atleticum och triathlon som vanligt i simhallsbadet:

Klappjakten

I klubbstugan stod vår löparsektion för årliga loppet ”klappjakten”. Klappjakten är en intern och rolig tävling där starten går som en jaktstart, där löpare startar i olika grupper beroende på förväntad löptid. Klappjakten har fått sitt namn på grund av att efter avslutad tävling delas julklappar ut i klubbstugan, där den som får längsta tid får välja pris först och vidare framåt till snabbaste löpare som väljer sist.

Pepparkaksspelen

I Atleticum arrangerade vår grannförening MAI andra inomhustävlingen för säsongen ”Pepparkaksspelen” med väldigt många deltagare i de olika klasserna. Från Heleneholm deltog omkring 30 deltagare. Många gjorde återigen fina tävlingar och fick med sig nya pers hem.

Alice – 60m: 9,12 , kula: 9,03
Lovis – 60m: 8,97 (PB) , längd: 4.38 (PB)
Selma – 60m: 8.93 (PB), 200m: 31.31
Adriana – 60m: 9.90 (PB), längd: 3.41
Hedvig – 60m: 9.47, 60mH: 12.63 (PB), 600m: 2:14,74 , längd: 3.89 (PB)
Smilla – 60m: 10.05, höjd: 1.20 (tangerat PB), kula: 6.56 (PB)
Anyaba – 60m: 9,13 längd: 3.93, höjd: 1.35 (PB)
Fredrik – 60m: 7,94 (PB)
Johannes – höjd: 1.40, längd: 2.00
Anton – 60m: 8.87, längd: 4.15

Övriga resultat hittas här!

Luciasimmet

Söndagen bestod av ett litet mer lekfullt simpass för våra triathler. Först ett vanligt pass första timmen för att sedan övergå till öppetvattenträning och fika efteråt. En bra söndag helt enkelt!

Rapport från Julchansen

I helgen anordnade vi så äntligen en friidrottstävling igen efter Corona-uppehållet när Julchansen gick av stapeln i lördags. 383 deltagare var anmälda fördelat på 813 starter. Från vår förening deltog runt 65 barn/ungdomar vilket vi tycker är väldigt kul. Många av dessa gjorde sin första tävling någonsin så det var såklart en del pirr i magen inför tävlingarna. Helgen bjöd på mycket glädje, många fina resultat och framförallt en fin gemenskap i rätt Heleneholms anda. Nedan hittar du resultat från tävlingen (ej prova på delen) och bilder. Vi vill också passa på att tacka alla föräldrar/funktionärer som gjorde det möjligt att genomföra tävlingen. Utan er skulle tävlingen inte vara någon tävling. Er insats är mer betydelsefull än vad ni kan tro både för oss som förening men också för mer än 383 friidrottsbarn/ungdomar i Skånetrakten. STORT TACK NI ÄR ★:or!

Bilder på Heleneholmare

Bilder övriga klubbar