Heleneholms IF söker ny idrottskonsulent

Heleneholms IF söker vikarie för vår nuvarande idrottskonsulent som kommer vara tjänstledig de kommande två åren. Tjänsten är på heltid och under rätt förutsättningar finns möjligheten att tjänsten övergår till en permanent tillsvidareanställning.

Som idrottskonsulent är du ansiktet utåt och därmed en viktig roll i föreningen. Du kommer att arbeta med väldigt varierande uppgifter där kommunikation, utbildning, utveckling av barn- och ungdomsverksamheten, samt sociala aktiviteter i verksamheten står i fokus.

Du kommer även att bli inblandad i det pågående arbetet med att centralisera de olika sektionernas verksamhet under en gemensam styrelse samt samordning av vårt rekryteringsprojekt mot skolor i närområdet tillsammans med vår idrottskonsult.

Du bör vara väl förtrogen med idrottsrörelsen och ha erfarenhet av utbildnings- och utvecklingsarbete. Genomförd utbildning med inriktning idrott, fritid, folkhälsa, pedagogik på folkhögskola eller högskola/universitet är önskvärd. Tidigare ledarskapserfarenheter är en merit, liksom intresse och erfarenhet av lärande processer. Som person ska du vara välorganiserad och självgående och ha lätt för att kommunicera.

Är detta en tjänst som stämmer in på dig så skicka ansökan till ordforande@heleneholmsif.se

Sista dag för ansökan 14/8 – urval görs fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Eventuella frågor skickas till ordforande@heleneholmsif.se

Heleneholms Idrottsförening bildades i Malmö 1939 som en friidrottsförening. Idag innehåller föreningen tre olika sektioner med kärnverksamhet främst mot friidrott, långlöpning och triathlon. Orientering och skidor förekommer också i liten skala men står idag utanför klubbens ordinarie verksamhet.
Föreningen är historiskt sett känd för att ta stort ansvar när det kommer till integration och andra sociala projekt i samhället. Varje år är vi med och anordnar flera stora arrangemang. Några av våra mest kända är motionsloppet Blodomloppet (Syfte att få fler blodgivare), Yddingeloppet i Bokskogen, friidrottstävlingen Atleticumsspelen samt samarbetsarrangör till Pallas spelen och triathlon tävlingen Malmö Triathlon.

Här hittar du annonsen i sin helhet.

Flertalet HTT:are genomförde halv Ironman i Helsingör

Under söndagen var det så äntligen dags för tävling igen efter ett tufft pandemi år där flertalet tidigare tävlingar blivit inställda. Nu väntade för en del aktiva i triathlongänget en av alla idrotters tuffaste utmaningar nämligen en halv ironman (järnmannen) i Helsingör. 1,9 km simning i öppet vatten, därpå 9,8 mils cykling och slutligenlöpa ett halvmarathon (2,1 mil). Från Heleneholms Tri Team deltog:

Christer Carlsson klass: M60-64 plats: 2 tid: 5:01:17
Jenny Rosenberg klass: F40-44 plats: 12 tid: 5:18:27
Jennifer Friman klass: F45-49 plats: 12 tid: 5:32:37
Susanne Ekqvist klass: F55-59 plats: 9 tid: 6:02:55
Filip Rosenberg klass: M35-39 plats: 59 tid: 5:29:06
Julian Jacob klass: M50-54 plats: 104 tid: 5:46:45

Bra jobbat till alla!!

25 % rabatt på Runners’ Store fram till 30/5

Just nu pågår klubbvecka hos vår samarbetspartner Runners’ Store där du som medlem får 25% rabatt vid köp av löparskor, löpkläder m.m. (ej elektronik). Visa medlemskortet i Sportadmin-appen för att ta del av erbjudandet.

Öppettider:
Måndag-fredag : 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16
Adress: Baltzarsgatan 31

Varmt välkomna att handla lite vårnytt!
Runners’ Store Malmö

Simningen är igång igen

Vi kör igång igen söndagen 25/4 med tränarledd simning, Icke tränarledd simning kör igång 27/4.

Söndagar har vi Tränarledd simning. Grupp 3 och 4 simmar kl 16-17. Grupp 1 och 2 simmar kl 17-18. Vi simmar på 6*25 m banor för att kunna sprida ut oss.

Tisdagar har vi Icke tränarledd simning kl 6-7, Vi har 4*25 m att sprida ut oss på. Max 3 per bana.

Onsdagar har vi Icke tränarledd simning kl 19-21, Vi har 3*25 m att sprida ut oss på första timmen (troligtvis 4*25 m första veckorna beroende på uppstart av vuxencrawl) och 4*25 m andra timmen. Välj gärna andra timmen om det går då vi har fler banor och färre brukar simma då. Max 3 per bana.

Fredagar har vi Icke tränarledd simning kl 6-7, Vi har 4*25 m att sprida ut oss på. Max 3 per bana.

För att simma måste man ha betalt medlemsavgift. Det gör man här: https://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/

Anmälan till simträningen görs här: https://sportadmin.se/book/?F=[68BF58D0-C8A9-46AE-B7D9-B25CFA7595C8]

Resterande vårtermin kostar 500 kr. Har du betalt för simningen under höstterminen behöver du inte betala något för resterande vårterminen. Tänk dock på attt du behöver vara medlem för 2021.

Frågor? maila triteam@heleneholmsif.se