Heleneholm inleder samarbete med företaget Mylla Mat

Ät mer lokalt och stötta samtidigt föreningen!

Som ni vet har det varit ett tufft år ekonomiskt för föreningen. Vi arbetar på olika sätt för att göra det så bra som möjligt under rådande omständigheter. Ett av dessa initiativ är ett nytt samarbete med malmöföretaget Mylla Mat, som gör lokala matkassar. 

Mylla vill stärka relationen mellan de som producerar vår mat och oss som äter den. De önskar göra det enklare att handla lokalproducerad mat direkt från skånska bönder. Därför erbjuder de både Gårdskassar med utvalda råvaror och möjligheten att själv välja bland det bästa av frukt, grönsaker, kött och annat i Skåne. Att äta mer lokalproducerad mat i säsong innebär att råvarorna är godare, färskare och nyttigare. Att känna till vem som odlat maten ger den ett annat värde, och hela familjen får en annan förståelse för maten.

Att äta lokalt gör att vi kommer närmare ursprunget och det ger en gemenskap och stolthet. Precis som den som finns i Heleneholms IF!

Samarbetet innebär att varje köp från 399kr med rabattkod HIF20 ger 20 kr till föreningen!

Så här går det till:

1.      Beställ på myllamat.se enstaka gång, eller skapa en prenumeration för ett kontinuerligt stöd till föreningen

2.      Du har nu stöttat laget och bönderna skördar dina råvaror.

3.      Klart! Maten hämtas på någon av utlämningsplatserna eller körs hem till dig med lastcykel och du har stöttat föreningen.

4.      Rekommendera till andra att också handla med koden så ökar vår klubbs intäkter.