Sommarträning

Vi närmar oss sommarlovet och därmed även uppehåll för de flesta av våra yngre träningsgrupper. De flesta grupper kör till midsommarveckan, (se specifikt mail som kommit för respektive grupp). Även i sommar finns möjligheten att träna om man önskar, läs mer nedan. Är du redan medlem och vill fortsätta till hösten är det bara att dyka upp när vi startar igen. Info om terminsstart kommer via mail i sommar.

Om du önskar att nyanmäla dig till en grupp i höst kan du göra det här. Antagligen kommer fler platser att bli lediga under sommaren men hittar du ingen lämplig grupp kan du välja ”intresseanmälan” och skriva i önskad grupp.


Sommarträning
Under veckorna 25, 26, 31 och 32 kommer vi arrangera Kul i Malmö. Måndag till fredag, ej midsommarafton, kl 10.00-13.00 på Heleneholms IP. Ingen föranmälan krävs och allt är gratis. Onsdagen den 22/6 kommer diskuskastaren Axel Härstedt som deltagit i OS hålla i Prova på Kast under Kul i Malmö.

Vi kommer även erbjuda träning på tisdagar och torsdagar 17.30-19.00 på Heleneholms IP under hela sommaren där alla är välkomna!