Två SM-medaljer till Marie + tävlingsrapport från Karlskrona


I helgen genomförs SM i friidrott i Malmö där para-sm numera även ingår. Under helgen tog Marie Lander två SM-medaljer. Under lördagen blev det ett silver på 60m i 72- klassen (Framerunning) med tiden 16:34. Under lördagen var det dags för de längre distanserna som Marie gillar mer. Där blev det ett guld på 800m och även sätta nytt svenskt rekord!
Marie som med skräckblandad förtjusning tagit sig an de lutande kurvorna på träning i vinter, som finns inomhus visar att mycket är möjligt om man bestämmer sig för något och kämpar för det. En imponerande insats! Stort grattis till Marie och tränare Fredrik!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är FB_IMG_1676832284391.jpg
Marie med SM-GULD medaljen.Under helgen hade även två av våra aktiva tagit sig till Karlskrona för att tävla på Sunna Open. I P15 satte Johannes ett rejält pers på 60m med 8.03 (vinst). I längd blev det ännu en stabil tävling på 5.52, om några veckor väntar UISM.

Noor som bl.a tävlade med de som var ett år äldre hade ännu en gång en bra försökstid på 60m med 9.22 där hon tog sig till final. I längd fick hon inte riktigt till hoppningen denna dag! Bra jobbat båda två!