En trotjänare går i pension.

Heleneholms IF:s trotjänare Dennis Jakobsson som i mer än 40 år arbetat på kansliet går i pension.

Dennis har under sin tid i Heleneholm ställt upp för klubben på ett sätt som vi kommer sakna och gjort ett stort jobb bakom kulisserna för att föreningen och dess medlemmar ska kunna ägna sin tid åt idrotten och föreningsverksamheten. I arbetsuppgifterna har ingått medlemshantering, fakturering av medlemsavgifter och diverse kansli och administrativa arbetsuppgifter som Dennis skött på ett utmärkt sätt.

På våra arrangemang har dessutom Dennis varit en starkt bidragande kraft till att vi är en så stor och uppskattad arrangör genom sitt bemötande och arbete i sekretariaten. Dennis har under de senaste åren även skjutit upp sin pension för att ställa upp för klubben under Covid och tider av personalförändringar. En lojalitet som bevisar vilken tillgång Dennis varit för klubben under dessa år.

Från Heleneholms IF vill vi önska Dennis lycka till i livet som pensionär och hoppas även att vi får se honom komma förbi både kansli och våra arrangemang och samtidigt rikta ett stort tack från oss alla som arbetet med Dennis och klubbens medlemmar.