Hjälp oss att Stötta Majblomman

Vi inledde ifjol ett samarbete med ideella organisationen Majblomman. Organisationen arbetar för att motverka barnfattigdom i Sverige genom att bl.a. dela ut ekonomiskt stöd till barn/familjer som är i behov av
hjälp. Heleneholms IF vill hjälpa till att göra barnfattigdomen i Malmö mindre och stöttar därför Majblommans projekt.

P.g.a Covid-19 kommer ej Majblomman säljas fysiskt under våren utan all insamling sker istället digitalt via Swish.
Vi vet att pengarna kommer komma till stor nytta i rådande läge, så vill du som medlem hjälpa oss att göra en liten insats för andra får du gärna stötta vår digitala insamlingsbössa, där du kan Swisha en valfri summa som går direkt till Majblomman.

Klicka på länken här ovan för att komma till Heleneholms IF bössa. Här hittar du även hur mycket bössan hittills har samlat in. Det är också möjligt att använda QR-koden i bilden nedan för att swisha in direkt till vår bössa.

Oavsett summa hjälper du till att göra livet lite finare för någon!

Tack!
/Heleneholms IF

Insamling till Heleneholms IF Majblomman bössa

Föreningsdag på Stadium Svågertorp 7-9 oktober 25 % rabatt

7-9 oktober inbjuder vår samarbetspartner Stadium dig och övriga Heleneholmare till en föreningsdag hos dem med bra rabatter på deras utbud. Du får då 25 % rabatt på deras sortiment OBS gäller endast Svågertorps butiken och under dessa dagar.

Visa upp nedanstående bild i kassan eller uppge att du är föreningsmedlem för att nyttja erbjudandet på 25%! Köpet registreras oss vilket ger vår förening extra bonus!