Tävlingsrapport från MIC del 2

Idag fortsatte tävlandet i Atleticum där flera strålande prestationer genomfördes.

I höjden blev det en väldigt lyckad dag för våra hoppare Smilla K och Johannes K som båda satte nya personliga rekord. Smilla fick till några fina fullträffar och höjde sitt PB med 8cm från 1.25 till 1.33. Johannes visade likt igår att känslan och formen är tillbaka efter lite motgångar genom att höja sitt PB med 2 cm från 1.46 till 1.48. Om två veckor väntar Götalandsmästerskapen för Johannes.

Smilla deltog även i kula där det även där blev nytt personbästa med 6.89. Här deltog även träningskamraten Tove O genom att i sin andra tävling i kula stöta 7.30, vilket även det är nytt personbästa.

På 800m män fick Zeth Söderlund äntligen till ett fint lopp efter att ha visat goda tider på träning men tidigare under säsongen inte fått ut det helt på tävlingsbanan. I ett heat som träningskamraten Sebastian harade 500m i god fart hängde Zeth på bra där tiden så småningom kunde summeras till retliga 32/100 över 2 min sträcket, dock ett nytt personbästa med 2:00.32. Efter en tuff grundperiod i vår lär 2 minuter ryka i sommar.

I F17 stötte Emilia M kula med 9.66 och i längden fick hon tyvärr inte ansatsen helt att stämma.

Även några yngre aktiva som inte hamnar i en resultatlista tävlade under dagen. Armin K tävlade flitigt i flertalet grenar och Filippa P O sprang 600m. Uppe i Karlskrona tävlade syskonen Noor och Julian med fina resultat.