Våra partners

Heleneholms IF har ett antal partners vilka vi är väldigt stolta över.
Nedan presenterar vi dem och de exklusiva förmåner våra medlemmar åtnjuter hos dem.

Är du intresserad av att bli partner till Heleneholms IF eller har idéer på hur vi skulle kunna hjälpa varandra? Tveka inte… Kontakta oss!
Du finner kontaktuppgifter här.


 

Detta är våra partners


Musette är cykelhaket för dig som söker högsta klass på produkter och service. Om du dessutom önskar en god kopp kaffe, i en stimulerande miljö som andas cykelkultur, har du kommit helt rätt.

Härifrån startar du distanspasset med en frisk espresso och nyservade växlar eller så kommer du för att se bergsmålgångarna i Girot i trevligt sällskap över en rund cappuccino.

Medlemsförmån: Musette erbjuder HTT’s medlemmar 10% rabatt på allt* (undantaget Argon18, BMC, Project ONE, S-works och produkter från Garmin.) Den tidigare rabatten på service gäller alltså inte längre men vi får istället rabatt på större delen av produktsortimentet samt att vi som samarbetspartner kommer få erbjudande om specialpriser på utvalda produkter framöver.

HemsidaOpenwaterswimclub
grundades, genom ett gemensamt intresse för träning och simning, av Johan Nyman och Magnus Nambord. Både Johan och Magnus har en gedigen bakgrund som tävlingssimmare från uppväxtåren och framåt.
Vår träningsfilosofi är enkel, simning ska vara kul och vårt motto är: …Lär dig simma på riktigt!

Vi testar kontinuerligt nya produkter och en del av dem kan du köpa i vår webbshop. En grundregel är att vi säljer inget som vi inte själva använder och gillar.

Medlemsförmån: 12% på ordinariepris i webbshoppen för medlemmar (rabattkod finns i ”Filer” i Facebook-gruppen för medlemmar)..

Hemsida/Webshop


Performance Sport – På Performance Sport hittar du noga utvalda och testade produkter som inte finns överallt. Gemensamt för dem är att de tar din träning till nya nivåer och hjälper dig att prestera det lilla extra. Här hittar du bland annat cykelklingorna från O-symetric som ger dig 10 procent mer kraft, den tekniska våtdräkten från HUUB som hjälper dig att förbättra din simteknik, Compressport kompressionskläder som hjälper dig att återhämta dig snabbare och mycket mycket mer.

Medlemsförmån: 15% på ordinariepris i webbshoppen för medlemmar (rabbatkod finns i ”Filer” i Facebook-gruppen för medlemmar).

Hemsida | Webbshop


TRIMTEX – TRIMTEX etablerades 1976 och är en av Sveriges ledande leverantörer av kläder till uthållighetsidrottare. Man är också officiell leverantör till Försvarsmakten. Trimtex jobbar målmedvetet och kontinuerligt för att tillverka de bästa och mest tekniska teamkläderna på marknaden. Varje detalj i varje steg av utvecklingsprocessen, från teknisk forskning till val av material sker på huvudkontoret i Norge. Produktionen sker i egen fabrik i Estland.

Medlemsförmån: Sveriges snyggaste klubbkläder till kanonpriser.

Hemsida | Webbshop

 


Just Right – har hjälpt oss att bygga Heleneholms IF hemsida.

Hemsida


Aktivitus – Heleneholm Tri Team inleder nu ett samarbete med Aktivitus Malmö! På Aktivitus kan du ta reda på din kondition genom ett VO2max test eller få dina individuella pulszoner och trösklar i ett avancerat test för antingen löpning, cykel eller triathlon. Gör du både ett VO2max test och ett avancerat test får du en helhetsbild och vet då vilka delar just du behöver träna på för att kunna prestera bättre. Det finns även möjlighet att genomföra en löpteknikanalys får att få tips och råd på vad du kan förbättra i din löpteknik. 

Medlemsförmån: Medlemmar får 10% på Aktivitus fristående tester (ej löpande membership). På Aktivitus kan du ta reda på din kondition genom ett VO2max test eller få dina individuella pulszoner och trösklar i ett avancerat test för antingen löpning, cykel eller triathlon. Mer information och bokning görs på Aktivitus.se. Skriv att du tillhör Heleneholm TriTeam vid bokning så får du alltså 10% rabatt.