Träningstider

Hej alla medlemmar!

Hösten är här och ännu en spännande termin tillsammans med HTT har startat. Inför hösten har vi några nyheter i vår gemensamma träning och tränarstab.
Träningsschema HÖSTterminen 2020:
Måndag:
18.00- Heleneholms IP – Under måndagarna springer vi tillsammans i olika grupper antingen en 7 eller 10 km-slinga och därefter fikar de som vill i klubblokalen. Om sociala biten är minst lika viktig som löpningen så passar denna dag bra.
Tisdag: 06.00-07.00 Simning på simhallsbadet, EJ tränarledd
18.00 Löpning i samarbete med Heleneholms långlöpare – Långa intervaller i Pildammsparken, Tränarledd träning.
Onsdag: 19.00-20:30 Simning på simhallsbadet, EJ tränarledd
Torsdag: 18.00 Löpning i samarbete med Heleneholms långlöpare – Korta intervaller i Atleticum, Tränarledd träning.
Fredag: 06.00-07.00 Simning på simhallsbadet, EJ tränarledd
Lördag: För dig som vill springa ett långpass tillsammans med andra. Samling i vinterträdgården i Malmö Stadion (södra läktaren).09.00
Söndag: 15.30-17.00 alt. 16.30-18.00 Simning på simhallsbadet, Tränarledd – Ansvarig tränare: Malin Lundström
—————————————————————————–
Dessa träningstider gäller hela hösten 2020. Självklart är alla medlemmar välkomna att dra ihop och annonsera ut träningspass själva i vår facebookgrupp ”Heleneholms Tri Team” för att få rolig träning tillsammans med sina klubbkompisar. Alla betalande medlemmar bli insläppta i gruppen.
Tränarteamet:
Under denna termin kommer vårt kompetenta tränarteam bestå av Karin Thulin, Sarah Holmqvist, Kari Aho, Malin Lundström, Vanessa Hollender, Jörgen Holmqvist och Gustav Englund samt Heleneholms långlöpares tränare.
Simansvarig: Malin Lundström (ass. Gustav Englund)
Cykelansvarig: Kari Aho
Löpansvarig: Sarah Holmqvist
Barn & Ungdomsansvarig: Vanessa Hollender
Öppet Vattenansvarig: Jörgen Holmqvist
Nu ser vi fram emot en härligt träningshöst tillsammans med er!
TACK! / Tränargruppen