Barn & Ungdom

htt_barn_olympicday

Vårt motto är – Triathlon för alla!
Naturligtvis gäller det även barn och ungdomar.

Gillar ditt barn att röra på sig? Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?
Hos oss erbjuds barn och ungdomar  ledarledda träningstillfällen i alla tre discipliner.

Är du mellan 14-17 år och intresserad av att träna triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF. För närvarande har vi ingen egen Barn och ungdomsgrupp utan de simmar och springer tillsammans med de vuxna. Man bör kunna simma minst 100 m frisim och springa 3 km när man börjar. För yngre barn som inte kan springa så långt rekommenderar vi att man tränar med vår friidrottssektion. Åldersindelningen är inte definitiv, utan avgörs utifrån individens nivå i samråd med vårdnadshavare.

Minimal kostnad. Minimalt krångel.

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm).
Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. 

Träningen är öppen för alla ungdomar och man kan “prova på” utan kostnad vid 3 tillfällen. Därefter löser man medlemskap i klubben för att fortsätta att träna med oss.

Träningstider hittar du under Träning -> Träningstider

Att bli medlem kostar 400kr/termin + medlemskap 600kr/år upp till 15 års ålder (300kr efter 1:a juli) – Bli medlem!

Frågor?

Om ni har frågor, funderingar, förslag eller bara vill framföra något till oss angående ungdomsträningen så går det utmärkt att maila oss på kansli@heleneholmsif.se