Barn & Ungdom

htt_barn_olympicday

Vårt motto är – Triathlon för alla!
Naturligtvis gäller det även barn och ungdomar.

Gillar ditt barn att röra på sig? Vad bättre än att på ett lekfullt sätt på prova på triathlonens tre grenar – simning, cykling och löpning?
Hos oss erbjuds barn och ungdomar  ledarledda träningstillfällen i alla tre discipliner.

Är du mellan 10-17 år och intresserad av att träna triathlon är du varmt välkommen till Heleneholms IF Tri Teams ungdomsgrupp. Är man yngre än 10 år rekommenderar vi att man tränar med vår friidrottssektion. Åldersindelningen är inte definitiv, utan avgörs utifrån individens nivå i samråd med vårdnadshavare. För närvarande har vi en grupp som tränar. I framtiden hoppas vi på att kunna dela in oss i två grupper.

Minimal kostnad. Minimalt krångel.

För att delta i klubbens ungdomsverksamhet behövs inte köpas några speciella träningskläder eller redskap (cykel, våtdräkt mm).
Vanliga träningskläder och badkläder räcker utmärkt. Vid träningsinslag med cykel används den cykel & cykelhjälm du har hemma till vardags. Det behöver inte vara en speciell racer- eller triathloncykel.

Träningen är öppen för alla barn och ungdomar och man kan “prova på” utan kostnad vid 3 tillfällen. Därefter löser man medlemskap i klubben för att fortsätta att träna med oss.

Träningstider.

Veckans pass:
Tisdagar kl.18.00 i Atleticum/ Pildammsparken
Fysträning, löpning, cykel

Söndagar kl.17.00 i Simhallsbadet
Simträning

Frågor?

Om ni har frågor, funderingar, förslag eller bara vill framföra något till oss angående barn- och ungdomsträningen så går det utmärkt att maila oss på triteam@heleneholmsif.se