Löpning

Löpning/intervaller tränar vi tillsammans med heleneholms IF Långlöpare.

De har duktiga tränare som leder stärkande och inspirerande träningspass, vilka passar även triatleter. Även våra egna TRI-tränare leder dessa passen emellanåt. Dessutom får vi bra sparring av långlöparsektionens löpare naturligtvis. Som medlem i HTT har du tillgång till alla träningspass med löparsektionen kostnadsfritt.

Kortare beskrivning av våra organiserade träningsdagar tillsammans med långlöparna:

Måndagar 18.00 på Heleneholms IP – Under måndagarna springer vi tillsammans i olika grupper antingen en 7 eller 10 km-slinga och därefter fikar de som vill i klubblokalen. Om sociala biten är minst lika viktig som löpningen så passar denna dag bra.

Tisdagar 18.00 i Pildammsparken – Sker träningen i Pildammsparken. Tisdagarna är mer inriktade mot löpteknik och olika typer av längre intervaller som passar dig som vill träna lite hårdare eller vill vässa formen inför tävlingar. Träningen är tränarledd.

Torsdagar 18.00 i Atleticum (friidrottsinomhushall) på vinterhalvåret och Heleneholms IP på sommarhalvåret – Här finns möjlighet till kortare intervaller på bana (eller längre intervaller om man nskar). En del fokus ligger även här på löpteknik och koordination precis som tidagens pass. Att springa på bana är kul, går snabbt och ger en härlig effekt då du vet exakta distanserna. Likt tisdagens pass är torsdagarna tränarledda.

Lördagar 10.00 – För dig som vill springa ett långpass tillsammans med andra. Samling i vinterträdgården i Malmö Stadion (södra läktaren).

Läs mer på:http://heleneholmsif.se/langlopning/traning/.