Klubbkläder

Heleneholms IF har ett samarbete med Stadium och har en kollektion av specialdesignade träning- och tävlingskläder exklusivt för Heleneholms IF medlemmar. Grundfärgerna i tävlingsdressen är röd/ vit överdel med våran logga samt valfri svart/mörk underdel. Tävlingskläder beställs via kansliet och träningskläder/merchandise produkter kan beställas själva via Stadium (tar ca 2 veckor). En nyhet är att det numera inte finns någon minimum uppläggningsavgift och du hämtar dina beställda produkter i den stadium butik du väljer. se mer nedan eller på vår sida med tryckta klubbkläder/produkter här.

Beställning av tävlingskläder sker likt tidigare genom att maila hit eller genom att gå in på följande länk. Det går bra att prova kläderna innan ni beställer/köper. Tänk på att leveranstiden kan öka om kläder inte finns tillgängliga på kansliet då behöver vi beställa en ny leverans som tar ca 5 veckor så var gärna ute i god tid om du vill ha kläder till ett speciellt datum eller en tävling.

Träningskläder & merchandise produkter

Träningskläder och supporterprodukter kan medlemmar själva beställa via vår Stadiumsida som har leverans tid på ca 2 veckor. Du hittar produkter och priserna här.

Tävlingskläder


Kläder kan beställas på följande länk: Beställ här

Prislista & Storlek

Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL

Klubbkläder

Pris

Funktions T-Shirt350 kr
Tävlingslinne350 kr
Långa Tights500 kr
Korta Tights300 kr
Split-Shorts300 kr
Träningsjacka450 kr
Träningsbyxor350 kr
Topp300 kr
Boxer-Shorts300 kr
Heldräkt750 kr

Kläder & storlek för junior (116, 128, 140, 152 & 164, XS)

Junior

 
Funktions T-shirt300 kr
Träningsjacka350 kr
Träningsbyxor300 kr
Tränings T-shirt (bomull)
50 kr