Dags för simstart 12/9

Nu startar snart simningen inomhus! Vi kör igång igen söndagen 12/9 med tränarledd simning, Icke tränarledd simning kör igång 14/9. Söndagar har vi Tränarledd simning. Grupp 3 och 4 simmar kl. 16-17. Grupp 1 och 2 simmar kl. 17-18. Tisdagar har vi Icke tränarledd simning kl. 6-7. 2*50 m Bana 1 och 2. Kan göras om till 25 m om det är många på träningen. Onsdagar har vi Icke tränarledd simning kl. 19-21. 2*50 m Bana 1 och 2. Kan göras om till 25 m om det är många på träningen. Fredagar har vi Icke tränarledd simning kl. 6-7. 2*50 m Bana 1 och 2. Kan göras om till 25 m om det är många på träningen. Höstens första crawlkurs startar vecka 38, söndagen 19/9. Träningen pågår mellan klockan 16-17. Kursen varar sedan i åtta veckor, vilket ger dig åtta träningstillfällen. För att simma måste man ha betalt medlemsavgift. Det gör man här: https://heleneholmsif.se/triathlon/bli-medlem/ Anmälan till simträningen görs här: https://sportadmin.se/book/?F=68bf58d0-c8a9-46ae-b7d9-b25cfa7595c8

Vi har en ny hemsida!

Nu är den äntligen klar – vår nya hemsida!

Under en längre tid har vi jobbat med en ny och uppdaterad hemsida. Inte bara för oss triatleter utan för hela Heleneholms IF.
Nu är den äntligen klar och vi hoppas att ni skall gilla den!

I och med den nya designen kommer ni snart att notera att mycket är sig likt, samtidigt som en del saker är nya. Några av nyheterna vill vi lyfta fram.

  • Strukturen på den nya siten är den att samtliga Heleneholms IFs sektioners hemsidor samlas under ett gemensamt tak – www.heleneholmsif.se – med ett gemensamt utseende.
  • Våra tidigare adresser – så som www.heleneholmstriteam.se – kommer att finnas kvar och leda direkt till respektive sektions underavdelning på den nya siten.
  • Den översta menyraden är gemensam för samtliga sektioner och följer med på samtliga sidor.
  • Under bannern överst så kommer en ny menyrad. Denna menyrad är specifik för sektionen och följer också med på samtliga sidor.

Vi hoppas att ni ska gilla den nya designen och det nya upplägget.